Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

98 продукта

Broel - завладяващи дизайни и доказани материали на детски шапки

Полският бранд Broel, който е на пазара от четвърт век, привлича клиенти в цял свят с интересните си модели шапки от висококачествени материали и завладяващи дизайни. Компанията създава модели, които са подходящи за нуждите на бебета и деца в предучилищна и училищна възраст. Брандът произвежда атрактивни шапки с козирка и периферия за лятото, както и прекрасни плетени модели за зимата. Предлагат се шапки Broel с флорален принт, с принт на животни и др. Има модели с десен на точки и на райета. Прекрасните детски шапки Broel са декорирани с помпони и с панделки. Някои модели имат забавен надпис за внасяне на ведро настроение. Полският бранд е еманация на високо качество, прекрасен елегантен и спортно-елегантен стил и забележителен дизайн. 

Шапки Broel - стилен избор за млад джентълмен и малка принцеса

Ако желаете да направите визията на вашия млад джентълмен или малка принцеса още по-забележителна, доверете се на моделите летни и зимни шапки Broel. Топлите шапки за зимата не само ще предпазят децата ви от студа, но и ще облагородят аутфита им, както и цялостното им излъчване. Невероятно е какво въздействие може да окаже един аксесоар впечатлителен аксесоар. С лятна шапка с панделка Broel вашата дъщеричка ще бъде още по-атрактивна и като една истинска принцеса ще омайва околните с красотата си. Стилът и изяществото са ценности, които трябва да се възпитават още от ранно детство. Затова обърнете внимание на визията на децата си и поръчайте аксесоари, които ще ги направят още по-впечатлителни. Показвайте им как трябва да съчетават дрехите и аксесоарите. Създайте у сина си представата за визия на млад джентълмен, а у дъщеря си - облик на малка принцеса. 

Зимни и летни шапки Broel - предпазват главичката на вашето бебе през цялата година

Зимните и летни модели на полския бранд са полезни за вашето бебе. С шапка с козирка Broel то ще бъде защитено от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи през лятото. Broel шапки с козирка са чудесен аксесоар за ежедневната стрийт визия през топлите месеци от годината. По този начин разходките сред природата ще бъдат безопасни за вашия малък наследник. В онлайн магазина се предлагат разнообразни модели летни и зимни шапки Broel за бебета и деца от предучилищна и училищна възраст. Поръчайте този модел, който е подходящ за вашето дете и ще внесе стилен акцент към облеклото му. За есента и зимата шапките и шаловете са безценни допълнения към облеклото за излизане навън.  Със зимна шапка Broel и Broel шал комин визията на малкото ви дете ще бъде изцяло завършена. 

Broel - често задавани въпроси:

Broel - каква марка е?

Това е полска марка, която в продължение на 25 години предлага на пазара атрактивни модели бебешки и детски шапки със забележителен дизайн. Свежите десени, прекрасните принтове и висококачествените материали, от които са изработени шапките Broel, ги прави желани артикули на международно ниво. 

Шапки с козирка Broel - как да изберем размера им?

Ако се колебаете какъв размер шапка е необходима за вашето дете, е препоръчително да измерите обиколката на главата му с шивашки метър. Той се увива около главата на половин сантиметър над ухото и се прекарва по средата на челото на детето. Препоръчително е да се държи опънат, за да се определи точния размер шапка, от която се нуждае вашият малък наследник.