Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Материя
Лиценз
Продукти: 91
Покажи идентификатора (ID) на версията

Capslab junior - шапка с любимия герой на вашето дете

Погрижете се детето ви да е в крак с модата и да е защитено от слънчевите лъчи. Представяме ви шапка с козирка Capslab junior - идеалната шапка, която всяко дете би харесало. Защо ли? Защото Capslab шапка е необикновена! Тя е с всякакви любими анимационни, филмови, комикс герои, сред които можете да откриете фаворитите на своето дете! Сред тях са героите от Dragon Ball Z, Star Wars, на Marvel, Justice League, Looney Tunes, Sonic и много други. От Батман и Скуби Ду, през Супер Марио, Бъгс Бъни и котаракът Силвестър, до Джери, Спайдърмен и манга герои, вариантите за стилизация са многобройни и един от друг по-готини. Затова, тези шапки са подходящи за деца от всяка възраст. Някои от моделите са с текстилна плътна задна част, а други с мрежа. Така детето може да се радва на своята Capslab junior във всеки един сезон и да изглежда супер. Тази шапка, ще се носи - и то с радост!

Шапка с козирка Capslab - уникална идея за подарък

Шапките с козирка са супер модерни. Те не само пазят от слънцето, но са абсолютна класика по цял свят. Американците ги считат за своя национална шапка от самото им създаване, като част от облеклото на бейзболните играчи. Техните пък шапки, били на свой ред вдъхновени от още по-ранни модели. Откакто в началото на XX-ти век шапката с козирка изгря на модната сцена, тя грабна сърцата на милиони хора по света. Дава място за изява на личния стил на малки и големи и е супер култов аксесоар, който си има и ползи - пази от слънцето и дава инфинитивно поле за изява на стила. Френският бранд Capslab предлага шапки с козирка с най-култовите анимационни и фантастични персонажи. Ето защо, следващият път, когато сте канени на рожден ден, друг празник или искате да изненадате някой дори без повод, не се чудете, а изненадайте празнуващия с шапка с козирка Capslab с любимия му персонаж.

Capslab или анимационните герои винаги с вас

Годините минават, но някои анимации никога няма да остареят. Героите в тях са любими на поколения деца и родители. Сред тях са Шантавите рисунки в Capslab Looney Tunes серията - Бъгс Бъни, Котаракът Силвестър, Патокът Дъфи, Тазманийския дявол; Дисни героите - Мики Маус, Плуто, Доналд Дък; Том и Джери; Супер Марио; Скуби Ду, героите от Марвел вселената, иконичните манга персонажи и много други. С Capslab шапка любимите ви анимационни герои са винаги с вас! Сложете своята Capslab Bugs Bunny или Capslab junior шапка с козирка и заявете, че сте фенове. Дали ще я носите обърната назад, настрани или по класическия начин, избирате вие. Едно е сигурно: Capslab e уникална шапка с козирка, еднакво подходяща за малки и големи. 

Capslab - често задавани въпроси

Capslab - каква е тази марка?

Брандът Capslab е френски. Предлага разнообразни модели шапки с козирка, с любимите на всички анимационни, филмови и комикс герои. Брандът е супер актуален и е избор и на малки, и на големи.

Capslaps - откъде да купя?

Шапка с козирка Capslab във всякакви модели ви очаква в магазина на Obuvki.bg. Открийте стиловете с предпочитаните персонажи, на които сте фен. От Capslab Bugs Bunny до Capslab Yoda за възрастните, до всякакви Capslab junior модели за най-малките, брандът е различен, цветен и щур. Бъдете модерни всеки сезон!