Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

168 продукта

Часовник Casio - вечно качество

Casio – едва ли има човек, който да не е чувал за японския производител на часовници. Носени и предпочитани от поколения, те са една от най-популярната марка аксесоари за китката и то с основателна причина.

Casio часовници се отличават с функционалност, издръжливост и високо ниво на устойчивост във времето. Иновативният дизайн, който е винаги в синхрон с последните тенденции е другият критерий, който ги прави толкова предпочитани от всички възрасти. Всеки модел Casio часовник се отличава с майсторска изработка, високо качество на използваните компоненти и изисканост с внимание към детайла.

В портфолиото на японския бранд ще намерите огромно разнообразие от модели, стилове и цветове, с резон на най-високо качество във всеки елемент.

Следете изкъсо офертите на Obuvki.bg с предложенията на японския производител и бъдете винаги на време с часовници Casio.


Часовници Casio - японска технология и вечна класика

Ако търсите часовник, който притежава всички качества, за да издържи изпитанията на времето, то часовници Casio са за вас.

Casio отдавна се е превърнал в символ на високотехнологичност и  синоним на изящна изработка. Благодарение на своята адаптивност, японска прецизност и професионализъм, брандът изгради солидна репутация през годините, създавайки иконични модели с непреходност по отношение на тенденциите.

С характерен класически, отличителен дизайн, всеки Casio дамски часовник,  Casio мъжки часовник и Casio младежки часовник е лесно разпознаваем, правейки визията неповторима.

Независимо дали ще се спрете на кожена каишка или пък на верижка, качеството и издръжливостта са ви гарантирани. Моделите са подходящи за всеки повод и са готови да изведат на преден план най-доброто от стила на притежателя си.

В селекцията от предложения на Obuvki.bg може да намерите класически модели часовници Casio на изключително добра цена.

 Дамски часовници Casio във винтидж стил

Въпреки че дизайнът на моделите претърпява множество трансформации през годините, с цел адаптиране към изискванията на пазара, цикличността в модата завърна стари тенденции, които доведоха до нова версия на емблематичната визия на Casio.

Часовници Casio – често задавани въпроси

Кой модел часовник Casio да изберете?

Вярваме, че часовникът не е просто вещ, а аксесоар, почерк на индивидуалността и характера на притежателя си. Съветваме да изберете модел Casio часовник според личните си предпочитания и начин на живот. Ако сте активна и динамична личност, препоръчваме спортен часовник, а ако препочитате ежедневния стил, за вас са винтидж моделите

Как да настроите часовник Casio?

За максимално улеснено и интуитивно настрйване, часовници Casio са проектирани с 3 или 4 бутона за промяна на часа и датата. За иницииране на промени, натиснете бутона MODE. Всяка следваща стъпка може да намерите в инструкциите за вашето устройство.

Съвременност с винтидж привкус, превърнаха моделите дамски часовници Casio в синоним на класа и стил, а елегантната им проекция ги прави най-верният моден компас на представителките на нежния пол.

От Casio  отлично знаят, как аксесоарът от китката може да направи всяка визия неповторима  и точно заради това техните  дамски часовници във винтидж стил придават не само изисканост, но и подчертават индивидуалността на своята притежателка.