Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

762 продукта

Coccinelle – италиански дамски чанти, изпъкващи със своя дизайн и качество

В условията на свръхконкурентен пазар единственият начин за една международна компания в съответната индустрия да оцелява е като предлага стоки, които се открояват с високо качество и вдъхновяваща визия. В синтезиран вид сме Ви предложили информация относно чантите, които можете да закупите с марка Coccinelle:

  • Размери: 19х14х4, 36х27х13, 18х12х5 и др.;
  • Материи: зърнеста кожа, естествена кожа, еко кожа, жакард и др.;
  • Орнаментика и механизми: подвижни презрамки с разнообразна дължина, резервни закопчалки, здрави подплати, кръстосани дръжки, двустранна (вътрешна и външна) пигментация, двулицеви, с лицев джоб и т.н.

Ще се почувствате истински обичани от звездните чанти Coccinelle

И не само от чантите, но и от портмонетата, бижутата, ключодържателите, фолардите, шаловете, коланите, шапките, ръкавиците, секретните миниатюрни джобчета, закопчалките, портфейлите за документи и какво ли още не. Наистина е трудно да се обхванат и още по-трудно – да се опишат достойнствата на артикулите, които брандът произвежда вече 3 десетилетия. Най-новата услуга, достъпна за всяка дама, е възможността да персонализира лично чантата, която желае да получи. Клиентките имат право да изберат с или без преден джоб да бъде моделът, размерите и теглото му, както и да изрази предпочитанията си към цветовите комбинации, материалите и разположението на логото на производителя. Непосредствено преди да пристъпи към поръчка, може да направи предварителен преглед и да прецени дали крайният резултат е това, за което копнее.

Феерията от Coccinelle чанти е необхватна: чанти за пазаруване с различна вместимост, чанти за писма, ръчни чанти…и още нещо

Любопитно е да отбележим, че са наистина малко брандовете, които разработват дамски чанти за пазаруване. Но Coccinelle може да се похвали с богата гама от идеи. Чантите за пазаруване на Coccinelle няма как да се сбъркат – те не са типичните пазарски торби и в същото време с тях можете да се разхождате в центъра на града, без да се безпокоите за цялостната си визия. Т.нар. „чанти за писма” също не са конвенционалните и добре познатите ни от чернобелите ленти правоъгълни „плоски куфари” с 2 каишки отпред. Пренасянето на документация или лаптоп с подобна чанта от Coccinelle е нов тренд в Италия - бизнес дамата не губи от женствеността и чара си, а ги подчертава допълнително. А какво да кажем за онези чантички, които можете да стиснете в ръка и да се загубят?! Те са толкова удобни, практични и леки, че ще забравите, че ги носите. Едновременно с това няма да искате да се лишите от функционалността им – уж с малка вместимост, а вътре сте побрали телефон, портмоне, салфетки и червило. Какво повече Ви е нужно, за да завладеете света?!

Дамски чанти Coccinelle - често задавани въпроси

Коя е компанията “Coccinelle”?

Това е италиански производител-еталон в своето направление. Фирмата съществува от 80-те години и към момента е сред топ брандовете в Италия, а и в Европа, насочили се изцяло към предлагането на дамски чанти, портфейли и аксесоари, от които всяка уважаваща себе си жена не би се лишила.

С какво можем да комбинираме чантите на Coccinelle

Най-напред, добре е да не изневерявате на стила си. Ако сте спортна натура, строго елегантните чанти на Coccinelle няма да Ви накарат да се чувствате добре. Има изобилие от варианти, така че можете да импровизирате, да експериментирате и да подбирате онези модели и размери, които ще отговарят на наличното в гардероба Ви.