Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

Coqui - дамски водоустойчиви сандали, джапанки и чехли

През лятото често се случва навън да завали непредвидено, а това означава само едно – мокри обувки и дрехи. Ето защо най-малкото, което можем да направим, е да изберем водоустойчиви обувки, особено когато става въпрос за нашите деца. В последно време доста модерни станаха цветните сандали Coqui, които са изработени от специален материал, позволяващ бързо изсъхване. Освен всичко това, те са и много удобни, тъй като заемат точната форма на ходилата на нашето дете. Ако вие или малчуганът не сте привърженици на сандали, съвсем спокойно можете да изберете и чехли Coqui, които се обуват лесно и бързо. Хубавото при всички модели на бранда е, че те са буквално „изляти“, което ги прави практически устойчиви на всякакви условия за неопределен период от време. Подобен тип обувки със сигурност заслужават да инвестирате в тях, ако ви е писнало да купувате постоянно нови и нови модели заради дефекти. Всичко това ни кара горещо да ви препоръчаме избора на дамски Coqui обувки през настоящия сезон.

Coqui - наситени и цветни обувки за деца

Сред най-добрите стимули за носенето на обувки при деца е това на какъв цвят ще заложим. Колкото по-цветни са, толкова по-голям е шансът детето да свикне с тях бързо и безпроблемно. Ето защо в такива случаи препоръчваме Coqui обувки, които със своето разнообразие успяват да ни предложат подходящ нюанс. Те са наситени и със сигурност привличат вниманието на околните, така че дори и случайно да изгубим някоя, лесно да можем да я открием. За лятото е добре да заложите на Coqui детски сандали, които са изключително леки и удобни. Позволяват бързо почистване, а децата ги обожават. Ако имате проблем с обуването, то тогава ви препоръчваме да изберете Coqui детски чехли. Изборът на Coqui обувки за деца е напълно оправдан и си заслужава всяка една стотинка, която ще инвестирате в тях.

Детски чехли Coqui - компания в двора и през ваканцията

Най-добрият приятел на крачетата на нашите деца са обувките. Ето защо в онези периоди от годината, когато те са най-активни, е добре да избирате удобни аксесоари за тяхната визия. Играейки си в двора, те много често се замърсяват и затова е добре да се спрете на такъв тип обувки, които хем лесно ще се почистват, хем ще бъдат подходящи не само за двора, но и за дните, когато метеорологичните условия са крайно неподходящи. Поради тази причина ви препоръчваме ботуши за дъжд Coqui. В дните, когато навън е топло и приятно обаче, най-добрият избор си остава Coqui сандали или чехли.

Coqui - Често задавани въпроси

Coqui - Често задавани въпроси

В случай, че искате да закупите интересни детски обувки в разнообразни цветове, то тогава е най-добре да изберете марката Coqui. Пълната гама от нейните продукти можете да откриете в електронния магазин на modivo.bg, където имате лесен достъп до търсения от вас модел, благодарение на наличните филтри. Цените са изключително приемливи, а качеството определено е ненадминато. Разгледайте предложенията и зарадвайте вашето дете още днес.

Coqui - коя е тази компания?

Компанията Coqui започва своето развитие в Чехия преди няколко години, като за този кратък период от време нейни продукти могат да бъдат открити в стотици държави по цял свят. Основната ѝ мисия е опазването на околната среда и използването на рециклирани материали. В каталога на бранда се подреждат чехли, сандали, обувки и дори ботуши за деца и възрастни. Сред най-търсените модели са Coqui дамски чехли, но детските сандали също не остават по-назад.