Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Начин на закопчаване
Ширина на обувката
Продукти: 129
Покажи идентификатора (ID) на версията

Отворени чехли Dr. Brinkmann – обувки, произведени от висококачествени материали и с необходимата грижа към околните

Лятото е сезонът за почивка. Не само за вас, но и за краката ви. Освободени от ботуши, чорапогащници и чорапи, вече можете да се насладите на педикюра си и на модерните и удобни отворени чехли Dr. Brinkmann. Те са идеален избор за всички, които искат да поддържат краката си здрави. Създадени с грижа за околните отворените чехли Dr. Brinkmann са проектирани с мека и олекотена стелка, за да могат краката ви да се чувстват удобно и комфортно през целия ден дори и при ходене на по-дълги разстояния. Освен това те са проектирани така, че да са устойчиви на миризми, което е от ключово значение през лятото.

Чехли Dr. Brinkmann - удобни и стилни обувки за любителите на дома

Всички дамски и мъжки обувки, дават усещането за щастливи крака. Към тях се отнасят и чехлите Dr. Brinkmann, които се са проектиране да създават най-доброто усещане за благополучие при жените. Компанията го постига чрез едновременно съчетаване на новостите в света на модата и високото ниво на удобство и комфорт на всеки чифт. Немската марка обръща голяма внимание на здравословното ходене, както навън, така и у дома. Ето защо всички нейни обувки Dr. Brinkmann са изключително удобни, защото имат естествената форма на стъпалата, а едновременно с това и изглеждат модерно. Най-голямото предимство на чехлите Dr. Brinkmann е в ортопедичната стелка, която е запазена марка на всички модели. Тя е проектирана така че да щади ставите и да осигурява целодневен комфорт, дори и за хората, които страдате от болки в краката.

Обувки Dr. Brinkmann – отворени и затворени чехли за малки и големи, мъже и жени

Максимата на немската марка за производство на обувки Dr. Brinkmann гласи: „Щастливи крака – щастливо аз.“ Удобството седи на първо място за компанията. За това тя се стреми да създава обувки, които да прилягат удобно на крака ви и така да се превръщат във ваш идеален спътник, както на кратки, така и на дълги разстояния. Марката се е погрижила за всички! За малките предлага голямо разнообразие от пъстри и цветни чехли и обувки, които ще накарат всяко детско сърчице да затупти. Повечето модели затворени чехли и обувки Dr. Brinkmann за мъжете и жените в моно изчистени цветове, които ще задоволят и най-изтънчения вкус. Сред летните предложения са отворените чехли на Dr. Brinkmann, които се отличават с ергономична подметка. Това ги прави изключително подходящ избор, както за по-големите, така и за по-малките деца. Истинска радост е за всеки родител да има доверен помощник в избора на качествени чехли и обувки с удобна и мека стелка. Щастие е да виждаш как най-скъпото ти същество стъпва смело и уверено.

Dr. Brinkmann – често задавани въпроси

Обувки Dr. Brinkmann – откъде да ги купя?

Всички модели обувки Dr. Brinkmann могат да бъдат закупени бързо, лесно и удобно от онлайн магазина на obuvki.bg. Вие избирате как да платите! Сайтът предлага възможност, както за онлайн плащане с банкова карта (Mastercard или Visa), така и при получаването на артикулите чрез наложен платеж.

PYTANIDr. Brinkmann – Коя е тази компания?E2

Марката Dr. Brinkmann е под шапката на немската семейна компания JH Pölking GmbH & Co. KG, която съществува от 1894 г. Днес тя се управлява от четвърто поколение. Започнала като малък магазин за кожа в Оснабрюк, постепенно фирмата се превърна в бизнес на едро, който в 21 век е активен в цяла Европа. Dr. Brinkmann предлага широка гама от обувки- официални и сандали за всеки ден, сабо, домашни чехли за жени, мъже и деца. Всички тези красиви обувки следват естествена форма на крака и за производството им са използвани само висококачествени материали, защото за компанията на първо място седи здравето и удобството на краката на клиентите.