Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

71 продукта

Часовник Fossil - вечен дизайн и високо качество на изработката

С поглед към детайла, часовници Fossil обединяват класика и мода, за да паснат на всеки повод. Повече от 40 години Fossil проектира и произвежда качествени часовници за хора, които искат да направят трайно впечатление. Часовникът е нещо повече от отчитане на времето; става дума за стил. От класическа визия до спортна елегантност, обширната колекция от часовници Fossil на obuvki.bg със сигурност ще предложи нещо и за вас. Останете верни на своя стил с минималистичните часовници Fossil. Изработени са с най-високо качество и удовлетворение, а заедно с това и най-голяма прецизност, така че да можете да намерите идеалния часовник за всеки повод. От класическата колекция Originals до модерните дамски Fossil смарт часовници, както и някои по-мъжки дизайни, часовниците Fossil са вашият надежден спътник за цял живот.

Fossil часовници - американска марка, която акцентира върху ретро стила

Fossil е американска марка, която стартира като семеен бизнес в Тексас и бързо се превърна в емблематична глобална компания за моден начин на живот. От скромно си начало досега те се трансформираха в най-големия търговец на дребно на модни часовници в света. Часовниците Fossil са връщане към дните, когато хората просто искаха да изглеждат добре в своите бижута. Ето защо често визиите на техните модели притежават характерен ретро стил. Часовникът Fossil е модерна класика и една от най-популярните марки в света. Изразявайки едновременно любов към традицията и мислене за модата, изборът на часовник Fossil е идеален за всеки повод. От часовници за ежедневно носене до изявени изделия с индивидуалност, техните колекции притежават стил за всеки.

Mъжки и дамски часовници Fossil - намерете идеалния за вас

Часовникът винаги е бил основният аксесоар за завършване на вашата визия. Намерете идеалния за вас с разнообразните мъжки и дамски часовници Fossil - вашият доверен измервател на времето. Тяхното вдъхновение за дизайн идва от глобална гледна точка, а продуктите им са направени с най-висококачествени материали и методи. Те са ангажирани в производството на качествени часовници с използването на устойчиви практики. Fossil е световен лидер в тенденциите, който прави така, че вашия личен стил да оживее чрез иновативен продуктов каталог, прецизна изработка и авангардни технологии. Часовниците Fossil са много повече от времето. Те притежават в себе си чувство за стил и дух, които не могат да се измерват с минути. С вечни изработки, качествени материали и отдаденост на производствения процес, дамски и мъжки часовници Fossil говорят за индивидуалния стил на човек по начини, по които никой друг часовник не може.

Fossil - често задавани въпроси

Как да настроите часовник Fossil?

Тези модели часовници разполагат с корпус и гривна от неръждаема стомана, както и красиво детайлни аналогови циферблати. За да настроите своя часовник Fossil, задайте правилната дата на аналоговия циферблат и след това натиснете бутона, разположен между 4:00 и 5:00 от дясната страна. Сверете със световния часовник, за да бъдете сигурни в точното време. При смарт моделите е лесно, защото трябва само да ги свържете към приложение на мобилния си телефон и няма нужда да се притеснявате повече за това колко точно е часът.

Как да отворите часовник Fossil?

Изключете часовника си Fossil и махнете каишката, след което повдигнете внимателно гърба на часовника си. Ще видите отвор, който е затворен от два зъба, които имат малки дупки в тях. Отстранете винтовете, държащи гърба на място, и след това свалете задната пластина от часовника си. Извадете старата батерия и я заменете с нова батерия, която съответства на номера на модела на вашия часовник (ако сменяте батерия за друг модел, уверете се, че новата ви батерия е съвместима с механизма на вашия часовник Fossil, преди да го инсталирате).