Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

722 продукта

Обувки Froddo - детски обувки за всички поводи

Froddo е водещ производител на детски обувки в Хърватия, предлагащ широка гама от продукти за всички поводи. Всеки чифт детски обувки Froddo е създаден по екологичен начин, без никакви вредни вещества и съединения като хром, с висок замисъл както за здравето на децата, така и за околната среда. В продуктовото портфолио на Froddo ще откриете богато разнообразие от модели за различни поводи и сезони, с които вашето мъниче ще се откроява по неповторим начин – от сандали, елегантни обувки до спортни обувки и забавни пантофки за закрито. Всички обувки Froddo са изработени от естествени, висококачествени материали, предлагащи комфорт и удобство, за да могат любимите ви създания да крачат с увереност. Разгледайте предложенията от детски обувки Froddo в онлайн магазин Obuvki.bg и подарете на детето си най-доброто от света на обувките.

Детски обувки Froddo - най-високият комфорт при носене за вашето дете

Всяко дете заслужава най-доброто, особено, когато става въпрос за комфорт. Ако трябва да дефинираме детски обувки Froddo, то най-точното описание за тях е комфорт! Изработени с индивидуален подход и отношение, всеки модел е адаптиран и съобразен с нуждите и преди всичко удобството на децата. Ще откриете обувки с велкро лепенки, връзки, катарами, модели позволяващи регулируемост, за да осигурят максимална стабилност на детските крачета, за да се чувстват комфортно докато играят. Обувки Froddo се характеризират с изработка естествена кожа, еко материали, без вредни примеси, изцяло ориентирани към детското здраве, за да може вашето дете максимално да се наслаждава на поредното приключение.

Сандали Froddo - ваканционен комфорт и грижа за здравето на детските крачета

За игри и забава до безкрай през лятната ваканция, в колекцията на Froddo ще откриете богато разнообразие от детски сандали както за момчета, така и за момичета. Моделите се отличават с премиум комфорт и изключителен дизайн, ориентирани с грижа за здравето на вашето любимо създание. В онлайн каталога на Obuvki.bg ще намерите широка гама от сандали Froddo в различни модерни цветове и размери, за едни по-щастливи, здрави детски крачета, крачейки уверено при разходка или игри в пясъчника.

Обувки Froddo – често задавани въпроси

Как да се грижим за детски обувки Froddo?

За да се наслаждават на максимално по-дълъг живот, детски обувки Froddo имат нужда от специална грижа. Съветваме да почиствате всеки модел след ползване според материала, от който е изработен.

Froddo – какъв размер за детето ми?

За да изберете правилния размер обувки Froddo за вашето дете, препоръчваме да измерите максималната дължина на стъпалото и дължина на стелката в обувката в см. След това в таблицата за размери на Froddo в Obuvki.bg, проверете размера, който най-много съответства на измерванията.