Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Отопляне
Начин на закопчаване

Елегантни и стилни джапанки, чехли и сандали от първокласната марка Inblu

Италианският бранд с четиридесетгодишна история показва как с постоянство и чрез експерименти един първоначално малък бизнес може да се превърне в нещо наистина голямо, доходоносно и конкурентноспособно. Производството на джапанки, обувки, чехли и сандали Inblu се базира на иновативна производствена технология, включваща инжектиране на полиуретан – пластмасов материал, в резултат на което се сътворяват джапанки, чехли и сандали, които притежават качествата гъвкавост и издръжливост. В сайта ще откриете разнообразни модели джапанки Inblu, украсени с цирконии или посребрени метални фигурки. Забележителният дизайн на обувките, съчетан с иновативния производствен подход правят марката изключително популярна в световен мащаб. Продукцията на първокласната италианска марка е олицетворение на изящество, елегантност и стил. 

Обувки Inblu – меки и тонирани модели за взискателни клиенти на Obuvki.bg

Обувките на италианския бранд Inblu се характеризират с мекота при допир и удобна подметка, осигуряваща максимално сцепление при вървене. Сандалите, чехлите, джапанките и домашните пантофи Inblu са изработени с изключително внимание към най-малкия детайл, за да се постигне удовлетвореност и при най-взискателните клиенти. Дамските обувки Inblu придават стил и елегантност на всяка представителка на нежния пол, която ги носи. Моделите на италианската марка са с равна подметка или на платформа. Подходящи са за ежедневието и се съчетават отлично с поли, рокли, къси панталони, дънки и др. Те са удобни и мултифункционални.

Дамски пантофи Inblu – удобни обувки за хора, които обичат да прекарват времето си у дома

Дамските чехли Inblu са отличен вариант за носене в домашни условия, както и за ходене на близки разстояния. Те осигуряват нужния комфорт на краката. Подметката им се характеризира с мекота, която помага на краката да релаксират. Пантофите Inblu създават перфектен домашен аутфит. С тях всяка дама ще внесе допълнителен уют в дома си. С любимото списание в ръката и с чехли Inblu на краката в спокойна домашна обстановка всяка дама ще усеща мястото, в което живее като райска крепост. Определено пантофите са незаменим аксесоар от домашния тоалет за всички дами, които обичат да прекарват времето си вкъщи.

Обувки Inblu – често задавани въпроси:

Къде да купя обувки Inblu?

В онлайн магазина всеки почитател на иновативните чехли, сандали, джапанки или обувки Inblu може да поръча желания модел. Стилните италиански артикули са само на един клик разстояние.

Inblu - какво е това?

Inblu е наименованието на италианска марка за чехли, сандали, джапанки, домашни пантофи и обувки. С помощта на своята иновативност и експериментаторски дух марката е постигнала завидни позиции в производството на обувки чрез метода инжектиране на пластмасов материал.