Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Отопляне
Начин на закопчаване
Продукти: 64
Покажи идентификатора (ID) на версията

Обувки Jana – погрижете се за комфорта на стъпалата

Специалното в продуктовата гама обувки Jana е, че е създадена с оглед анатомията на стъпалото. Моделите са изработени от естествени материи и по патентовани технологии, които подобряват комфорта и самочувствието на потребителя. Ако имате навика да вървите бързо или ежедневието ви е динамично, с чифт обувки за жени Jana ще намалите съществено натоварването върху краката. Те са снабдени с подметки и токове със специални стабилизатори. В моделите за преходните сезони пък – например ботуши, компанията използва дизайн, който фиксира прасеца и по този начин рискът от травми поради подхлъзване е по-нисък. Неотмиращият интерес към обувките Jana се дължи и на факта, че модната къща постоянно усъвършенства технологията си на производство. Тя обработва естествените материи по начин, който подобрява свойствата им. Особено внимание се отделя и на екологичността на производствените процеси. С модерни и удобни обувки Jana ще се чувствате комфортно, дори ако се налага да стоите часове наред на крак. Те съчетават в себе си модерен дизайн, високо ниво на удобство и стабилност по време на ходене. Освен това се предлагат на конкурентни цени и удовлетворяват потребностите на жени от всички възрасти.

Полезните свойства на обувки Jana

Ако искате да се възползвате от предимствата на полезните за здравето обувки Jana, купете ги от утвърден търговец. Продуктовият асортимент на марката е създаден по високи стандарти и е насочен към решаването на различни проблеми от здравословно естество. Има модели със специфична система за амортизация в областта на петата. Те намаляват съществено натоварването върху гръбнака по време на ходене. Ако търсите чифт с комфортна ширина, изберете дамски обувки Jana с пълнота на крака H или друг размер – F, G, J или пък K. За дамите, които обичат да носят високи ботуши, препоръчваме моделите с регулиране на ширината на зоната около пищялите. По този начин ще разполагате с перфектния модел за себе си, сякаш създаден точно за вас. Полезните свойства на дамски обувки Jana се дължат и на използването на специална мембранна материя. Тя поддържа оптимална температура във вътрешността на обувките. Тези модели са отличен избор за сурови зими и дъждовни пролет и есен. Мембраната извежда влагата, предпазва от конденз и пази топло.

Дамски обувки Jana – изберете удобството, но не за сметка на стила!

Модерната жена не жертва комфорта си заради стила. Тази философия се споделя и от марката Jana. В продуктовия й асортимент ще откриете модели, в които стилът и комфортът намират пресечна точка. Това е постигнато не само с помощта на оригинален подход при производството, но и с внимателно проучване на нуждите на съвременната жена. За да изберете перфектния за себе си чифт, внимателно проучете характеристиките му. Например пълнотата на крака. Тесните обувки може да бъдат причина за сериозен дискомфорт. В Obuvki.bg разполагате с богат избор на модели и размери. Може да купите обувки Jana с пълнота на крака H, J, G, F или K.

Jana – често задавани въпроси

Jana – каква е тази компания?

Jana е германска компания, основана през 1993 г. Тя е специализирана в производството на обувки. В продуктовия й асортимент ще откриете богата гама модели за жени, които осигуряват оптимален комфорт по време на ходене.

Какви са размерите на обувките Jana?

За да отговори на потребностите на своите клиенти, компанията произвежда обувки по утвърден стандарт за дължина и широчина. Разглеждайки моделите в онлайн магазина, може да получите подробна информация за размера им – обиколка на най-горната част на обувката, в областта на глезена, пълнота на крака и др.