Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Отопляне
Изработка
Продукти: 268
Покажи идентификатора (ID) на версията

Елегантни обувки на марката Kurt Geiger

Лондонският бранд Kurt Geiger създава уникални, елегантни и атрактивни обувки повече от 60 години. Тази марка поставя силен акцент върху дизайна на обувката. Чехлите, еспадрилите, сникърсите, сандалите, ботушите и джапанките на този бранд от една страна се характеризират с удобство и комфорт, което е от първостепенно значение за един чифт обувки, а от друга страна се отличават с красивите си и неповторими дизайни. Някои модели чехли Kurt Geiger са декорирани с цветовете на дъгата. Това определено е свеж акцент, който създава добро настроение и внася пролетни нотки към цялостния аутфит. Предлагат се стилни модели чехли и обувки Kurt Geiger на висок и тънък ток, който придава повече финес на походката и издължава оптически крака. Повечето вечерни модели обувки са лачени и украсени с камъни или други декоративни елементи, които придават повече стил на цялостната визия на обувката.

Kurt Geiger – обувки за всички поводи

Обувките Kurt Geiger са създадени с много старание и със силно внимание и към най-малкия детайл. Брандът произвежда обувки за всякакви поводи. Можете да закупите сникърси Kurt Geiger, с помощта на които ще направите ежедневието си още по-цветно и ще радвате околните с новата си пролетна визия. Що се отнася до обувките за специален повод брандът предлага елегантни сандали Kurt Geiger на висок и тънък ток с декорация от каишки в различни нюанси на дъгата. В сайта obuvki.bg могат да се открият разнообразни модели високи обувки и ботуши Kurt Geiger както в изчистени класически цветове, така и в разнообразни цветни нюанси. Брандът е създал обувки за всякакви поводи – за ежедневието, за специални поводи като сватба, кръщене, посещение на събитие с дрескод и др. Марката е помислила и за хората, които обичат да спортуват и да правят обходи на дълги разстояния в планината и предлага висококачествени туристически обувки Kurt Geiger.

Как да почистим кожените обувки Kurt Geiger

Кожените обувки Kurt Geiger са произведени от висококачествена естествена кожа. Това е позитивна предпоставка за дългосрочна употреба, но и изисква определени грижи по отношение на поддръжката на обувките. Желателно е да се използва мека кърпа, с която да се премахват фините прахови частици, които полепват по повърхността на обувките. Препоръчително е с мека четка сандалите, ботушите и еспадрилите, изработени от кожа, да се минават, за да се поддържа отличен хигиенен и естетичен вид на обувките. За постигане на повече блясък може да се добавят няколко капки зехтин върху мека кърпа и после да се мине повърхността на обувките. При наличие на мазни петна е препоръчително да се използва прахообразен талк, който осъществява максимална превенция и спасява кожените обувки от попиване на мазнината и от евентуално увреждане на кожата.

Kurt Geiger – често задавани въпроси:

Kurt Geiger – каква е тази марка?

Това е популярна британска марка, която цели чрез атрактивните дизайни на своите обувки да създава повече позитивно настроение и да дава възможност на хората да изглеждат по неповторим начин, да бъдат елегантни и неотразими. Брандът е с дългогодишен опит на пазара и има безброй верни почитатели и клиенти.

Кърт Гайгер – кой е това?

Кърт Гайгер е основателят на този уникален, атрактивен и запомнящ се бранд. С усет към дизайна и с дълбоко внимание към детайла той е успял да създаде една успешна компания, която създава аутфит, в който блика индивидуалност, позитивизъм, стил и очарование.