Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Спорт
Отопляне
Продукти: 229
Покажи идентификатора (ID) на версията

Merrell – историята на марката

Американската марка Merrell е основана през 1981 година. Нейни основатели са Кларк Матис и Джон Швайзер, които преди това са работили в Rossignol, производител на ски оборудване. Те основават фирмата с идеята да продават и обувки за планинско катерене. Те поканват за сътрудничество Ранди Меръл, известен в производството на трекинг обувки по поръчка. По онова време те са смятани за най-добри на пазара, а цената им е 500 долара.

Първите туристически обувки Merrell са пуснати на пазара две години по-късно, т.е. през 1983 г. След три години Ранди решава да продължи да произвежда обувки по поръчка. Днес, след като фирмата бе приета от Wolverine World Wide през 1997 г., Merrell вече е известна и ценена в 151 страни по света. Мъжките и дамските обувки Merrell - не само тези за зимни преходи - можете да намерите също в obuvki.bg! A ако поръчаните продукти не ви допаднат, в нашия интернет магазин имате 30 дни за безплатно връщане.

Туристически обувки Merrell – сигурните обувки за всяка планинска пътека

Обувките Merrell са преди всичко за трекинг или планински походи. Тяхната конструкция не може да бъде случайна, а трябва да предпазва краката от контузии и да ви осигури сигурност в планината. В производството на туристическите обувки Merrell са използвани редица технологии – м/у които EVA, т.е. подметката е изработена от амортизационна пяна, която отговаря за лекотата на обувките. Саите на обувките са покрити с мембрана Merrell Select Dry – материя осигуряваща на обувките непромокаемост и въздухопропускливост.

Благодарение на това дъждовното време няма да ви попречи на прохода в планината! Подметките от своя страна са противохлъзгащи, изработени с технологията Vibram Arctic Grip, позволяващи ходенето по заледени и хлъзгави повърхности. Обувките Merrell не са само туристически. Марката предлага и апрески и боти. Сандалите Merrell от своя старана са добро решение за летните екскурзии сред природата.

Мъжки трекинг обувки - перфектно решение за дълъг, многочасов планински туризъм

Когато става въпрос за туризъм, обувките ви могат да бъдат най-важна част от екипировката. Имате нужда от туристически обувки, които са здрави, издръжливи и готови да се справят с всеки терен, който ви се изпречи. Merrell прави високопроизводителни туристически обувки за мъже, които да отговарят на различни условия. Мъжките туристически обувки Merrell разполагат с M-Select и други модерни технологии като силно сцепление, издръжлива кожа, водоустойчиви, вентилирани или изолирани опции, плюс различни дизайни в широка гама от цветове.

Дамски сандали Merrell - универсални модели за почивка и ежедневие

Дамските сандали Merrell са с омекотени подметки и стилен, удобен дизайн, така че да можете да носите своя чифт през целия ден, от работни обеди до разходките из града. Марката предлага и защитни дамски сандали за туризъм с бързосъхнеща, дишаща горна част и подметки с високо сцепление. Водоустойчивите сандали за жени Merrell се предлагат в ярки спортни стилове и елегантен, стилен дизайн, така че можете да намерите най-добрите летни сандали, които да допълват всяко облекло или дейност.

Обувки Merrel за мъже и жени - намерете вашите в магазин obuvki.bg

Намерете най-добрите водоустойчиви туристически обувки Merrell и обувки за преходи, които да отговарят на вашата дейност, от бягане по планинска пътека до разходка сред природата. На сайта obuvki.bg може да откриете разнообразие от обувки на марката като:

  • туристически обувки Merrell
  • сандали Merrell
  • боти Merrell
  • сникърси Merrell
  • апрески Merrell

Обувки Merrell - често задавани въпроси

Кои обувки за трекинг Merrell са най-добрите?

Изборът на най-добрите трекинг обувки Merrell зависи от това на какъв терен ще ги използвате и какви са вашите нужди. Изберете измежду модели за леко или тежко натоварване, водоустойчиви или не, за да сте сигурни, че сте с правилните обувки за вашето приключение.

Обувки Merrell – как да импрегнирате?

Импрегнирането на обувките осигурява трайна защитна бариера срещу вода, влага и петна. За целта се използва специален препарат наричан водоустойчив импрегнатор, който се нанася с пръскане от разстояние, след което обувките се оставят да изсъхнат.