Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Отопляне
Изработка
Продукти: 293
Покажи идентификатора (ID) на версията

Pikolinos - удобни испански обувки за всеки крак

Pikolinos е испански бранд, който произвежда стилни и висококачествени обувки. Марката се характеризира с това, че голяма част от процеса на изработка се извършва ръчно с голямо внимание към детайла, което гарантира, автентичност и уникалност. Обувки Pikolinos освен с оригиналност и естественост, се отличават с безкомпромисност относно качеството на удобстово и комфорт, които са издигнати в ценност за всеки модел. Въпреки инновационния си подход, Pikolinos винаги поддържат традицията и същността на бранда чрез дизайн, суровини и висококачествена кожа, която никога не се променя от създаването на марката. В оналйн магазин Obuvki.bg ще откриете различни Pikolinos обувки за различни сезони и възраст – боти, ботуши, сандали, спортни обувки, както за мъже, така и за жени, които обичат и предпочитат да глезят с комфорт стъпалата си. Гъвкавостта по отношение на стиловете позволява свобода в съчетанията и визиите. Боти и ботуши от естствена кожа ще се грижат за топлината на краката ви, а изтънчения дизайн с вариации с ток или ниска подметка ще подчертават отношението ви към качестовото. Със спортни обувки Pikolinos ще покорявате нови дестинации, а със сандали Pikolinos ще се наслаждавате на свободата в топлите слънчеви дни.

Обувки Pikolinos - спортни обувки и сандали идеални за почивки

Наслаждавайте се на почивките и преоткривайте нови хоризонти с уникалните спортни обувки и сандали Pikolinos в онлайн магазин Obuvki.bg. Изработени от най-високи технологии, моделите гарантират на своите притежатели индивидуалност и премиум ниво на удобство. Брандът се характеризира с разнообразие в стиловете, така че всеки потребител максимално да изживее себе си със спортни обувки Pikolinos, изпитвайки доволството на всяка крачка по време на градските преходи. Сандали Pikolinos са отличници в комфорта. Изработени от естествена кожа и висококачествена подметка, ваканцията ще е истински празник за краката ви. Моделите позволяват разнообразие в съчетаването на дрехи и за двата пола.

Сандали Pikolinos - най-висококачествени материали и прецизност на изработка

Pikolinos се отличават с производството на сандали, използвайки най-висококачествени материали и прецизност на изработка. Кожите използвани при производството на сандали Pikolinos са меки, здрави и адаптивни, така че всеки модел се адаптира към крака на всеки човек, постигайки максимален комфорт. Изборът на най-добрите материали гарантира, здравина и устойчивост на сандала. Всеки шеф е майсторски изработен до последния детайл под качествения контрол на професионалисти, така че любимият чифт дамски сандали Pikolinos да отговарят на най-високите стандарти на качество, дизайн и изработка.

Обувки Pikolinos – често задавани въпроси

Pikolinos - каква е тази компания?

Pikolinos е испански бранд, който произвежда стилни и висококачествени обувки. Голяма част от процеса на изработка на обувки се извършва ръчно, което гарантира автентичност и уникалност на всеки модел.

Компания Pikolinos - къде произвежда обувки?

Pikolinos произвеждат своите обувки както в Азия, така и в Испания. Целият производствен процес е под засилен контрол за безупречност в изработката и безкомпромисност в комфорта.