Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Материя
Спорт
Продукти: 140
Покажи идентификатора (ID) на версията

Обувки Reima - идеални за предучилищните приключения на вашето дете

Reima е финландска компания, която проектира и произвежда детски дрехи и обувки. Обувки Reima са проектирани да бъдат издръжливи и удобни за деца, с функции като регулируеми каишки, гъвкави подметки и водоустойчиви материали.

Обувки Reima са особено подходящи за дейности на открито като туризъм и игра в парка, както и за ежедневно носене. Освен това някои от обувките им са направени с изолация, противоплъзгаща подметка, светлоотразителни детайли и ярки цветове, което ги прави по-безопасни и подходящи за детето.

Ръкавички Reima, шапка, зимни обувки - облечете вашето мъниче от глава до пети за зимата

Обличането на вашето мъниче за зимата може да бъде трудна задача, но с Reima можете да го стоплите и да го поддържате стилно от главата до петите.

Reima предлага разнообразие от ръкавици за деца, изработени от водоустойчиви и дишащи материали, за да поддържат ръцете топли и сухи. Някои от тях също имат подплата отвътре, за да поддържат ръцете допълнително топли. Предлагат се в различни размери и много от дизайните са регулируеми, за да паснат на различни размери ръце.

Шапките Reima са предназначени да затоплят главата и ушите на вашето дете през студените зимни месеци. Те са изработени от меки, подплатени материали и се предлагат в различни дизайни, включително шапки, наушници и балаклави, също така някои от тях са с светлоотразителни детайли, за да ги направят по-видими при условия на слаба светлина.

Зимните обувки Reima са специално проектирани да поддържат малките крачета топли и сухи през най-студените месеци от годината. Изработени са от водоустойчиви и дишащи материали и имат подлата за допълнителна топлина. Те също така често имат подметка с високо сцепление, за да не се пързалят върху сняг и лед. Много от обувките имат подсилени пръсти и пети за допълнителна издръжливост и се предлагат с регулируеми каишки за плътно и удобно прилягане.

Reima - богат избор от висококачествени обувки и аксесоари за деца на obuvki.bg

Reima е финландска компания, която е специализирана в проектирането и производството на висококачествени обувки и аксесоари за деца. Компанията е основана през 1944 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите марки в производството на детско облекло и обувки.

Obuvki.bg е онлайн магазин, който предлага богат избор от продукти на Reima. Този магазин улеснява родителите да намерят идеалния чифт обувки или аксесоар за своето дете. Магазинът е удобен за потребителя, клиентите могат да разглеждат продуктите според възрастта на децата си, размера и различните сезони, което улеснява намирането на това, от което се нуждаят.

Продуктите на Reima са идеални за деца, които винаги са в движение и обичат да играят и да изследват природата. С Reima родителите могат да бъдат сигурни, че краката на децата им са добре защитени и удобни, независимо какви приключения предприемат.

Reima - често задавани въпроси

Reima каква е тази марка?

Reima е финландска компания, специализирана в проектирането и производството на висококачествени обувки и аксесоари за деца, осигуряващи функционалност, издръжливост и комфорт. Това е добре позната марка в производството на детско облекло и обувки от 1944 г.

Обувки Reima – как да изберем размер?

Когато избирате размер за обувки Reima, важно е да измерите краката на детето си и да сравните измерванията с таблицата с размери, предоставена на страницата на продукта или от производителя. Освен това, винаги трябва да оставите малко допълнително пространство за крака на детето, като имате предвид, че кракът на детето расте значително по-бързо през първите няколко години.