Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

536 продукта

Обувки Solo Femme - Елегантност в италиански стил от полска марка

Марката Solo Femme е полска марка, като тя залага на спецификата на италианските обувки и е вдъхновена изцяло от тях. Тази марка предлага както по-елегантни обувки на ток, така и по-спортни и спортно-елегантни равни модели. Обувките Solo Femme са чудесен и качествен избор за всеки индивидуален стил и предоставят голям и разнообразен избор. Solo Femme предлага варианти на модели за четирите сезона на годината, от сандали до ботуши. Цветовото изобилие също е много голямо. Налични са различни модели в класическо черно, бяло и кафяво, но за клиентите има и стилни опции в жълто, червено, розово, синьо и още. Моделите са основно едноцветни, но много от тях включват интересни катарами, плетки или ластици, като те в никакъв случай не са натрапчиви.

Женски обувки Solo Femme - спортни и стилни

Както вече споменахме марката предлага и разнообразие от по-спортни стилни модели на обувки. Спортните и спортно-елегантните варианти на женските обувки Solo Femme включват разнообразие от модели. Ще откриете боти и ботуши, като има варианти на равни подметки, които са с цип и такива, които са с връзки. Марката предлага и разнообразие от различни модели на оксфордки, балеринки, по-спортни сандали и дори сникърси. При спортните женски обувки Solo Femme също има богат избор на цветове. Можете да подберете класически черни балерини или жълти лоуфъри, червени чехли и розови сникърси. Изобилието от варианти е голямо и може да се комбинира с всеки по-спортен или спортно-елегантен стил. Solo Femme придават идеален и удобен завършек на всеки спортен или спортно-елегантен тоалет.

Кожени обувки Solo Femme - модерни обшивки

Кожените обувки Solo Femme предлагат качествени кожени обшивки и разнообразни дизайни с плетки и катарами. Ще откриете сандали от кожа в интересен плетен стил, както и разнообразие от различни модели за всички сезони с катарами и някои кожени орнаменти. Те са елегантно добавени и в никакъв случай няма претрупване на елементи. Едно от чудесните предимства на кожените обувки Solo Femme, е че те същевременно предлагат изчистен дизайн и много добро качество. За едни кожени обувки е от изключително значение колко качествено са изработени, а при Solo Femme нивото е доста високо. Помислено е за всеки детайл, както от гледна точка на красотата му, така и от такава на качеството на изработката му. Можете само да избирате и да се наслаждавате на обувките на тази чудесна марка.

Обувки Solo Femme - Често задавани въпроси

Имат ли обувките Solo Femme кожено покритие и от вътрешната си страна?

Обувките Solo Femme са с кожено покритие и от вътрешната си страна. Това включва както кожена стелка, така и цялостна вътрешност от кожа. Изработката е на много високо ниво и естествените материали са приоритет. Има и някои изключения, които са с плат от вътрешната страна, но като цяло голямо предимство на марката е, че държи на естествените материали за максимално удобство на всичките си клиенти.

Как да се грижите правилно за кожените обувки Solo Femme?

Важно е да поддържате чудесните кожени обувки Solo Femme по подходящ начин, за да можете да се наслаждавате на тяхното удобство и красота максимално дълго. Най-добрият вариант е да използвате висококачествени препарати за почистване на кожа или велур. Също е важно гъбите и четките, които използвате за обувките, да не са прекалено груби. Почиствайте ги редовно и се радвайте на дългосрочно удобство и красота от Solo Femme.