Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

1514 продукта

Водещият бранд на стария континент специализиран в производството на детски обувки

Суперфит е световно ценена марка с повече от 70 години опит в производството на детски обувки. Като един от водещите производители на детски обувки в Европа, брандът предлага богат асортимент на различен вид продукти подходящи за деца на всякаква възраст. Колекциите на Суперфит включват специализирани обувки от периода на прохождане на едно дете, както и маратонки, ботуши, сандали, чехли, че чак до стилни и фешън модели по време на неговото юношество. Както подсказва и името, преведено от английски, компанията създава продуктите си с перфектно пасваща и изваяна по крака кройка, вариращи размери и атрактивни модели подходящи за всички сезони. Благодарение на тясното си сътрудничество с Gore-Tex, част от обувките Суперфит са напълно водоустойчиви и непромокаеми, а системата на WMS или „Европейски стандарт на измерване“ позволява производството на всевъзможни вариации от размери пасващи на всеки детски крак.

Висококачествени обувки, съобразени с нуждите на всички деца

Според проучвания, през целия си живот човек изминава разстояние, което се равнява на четири обиколки на земното кълбо. Представете си само какво натоварване е това, най-вече за ходилото, а колко негативни последици би могло да има върху цялото човешко тяло, ако целия този преход преминава с неправилните обувки. Концепцията на Суперфит се състои в това оптимално да подготви човешкия крак в периода от началния растеж до тийнейджърските годините, за неговото така наречено „околосветско пътешествие“. Суперфит е подкрепяна марка за детски обувки от реномирани европейски специалисти в сферата на педиатрията и ортопедията, които споделят, че по отношение на правилния растеж, силно препоръчват бранда. Благодарение на иновативната възглавничка на стелките, натоварването при ходене се свежда до минимум, едновременно с това правилно се развиват мускулите на краката както и ставите на подрастващите. Знаем колко активни са децата и колко често късат и изтъркват обувките си по време на игра, именно поради тази причина подметката на Суперфит е двойна и изградена от неплъзгащ се материал, които практически предотвратява нейното изтъркване, а материята е мека и нежно прилепваща към детския крак, максимално изолирана. Технологията за предпазване от изпотяване на крака в обувката както и от влагата причинена от дъжд или сняг осигурява допълнителен комфорт на децата и спокойствие на техните родители. Съобразени с най-новите тенденции, модели от колекцията на марката са неустоим избор за много подрастващи, които имат усет към модата, държат на качеството и удобството при една обувка.

Купи и намери подходящия чифт обувки на Суперфит и на своето дете в сайта на obuvki.bg.

В сайтът на obuvki.bg можете да намерите широка гама от моделите на Суперфит. С повече от 20 години опит в продаването маркови обувки от всякакъв вид, сайтът залага на високо качество, обогатен асортимент и достъпни цени. Освен честите сезони намаление, можете да се възползвате и от код за отстъпка, след регистрация на сайта, костваща няколко минути. Сред детските обувки Суперфит е една от най-продаваните и разнообразни марки, в сайтът може да намерите от летни сандали до зимни ботуши за вашето дете. Категориите за търсене са силно опростени, така че максимално лесно, бързо и ефективно да успее клиентът да открие най-подходящите, на изгодна цена. Не се бавете, а посетете сайтът на obuvki.bg, където Ви очаква най-добрата инвестиция за крака на вашето дете.

Суперфит обувки – често задавани въпроси

Какъв вид обувки на Суперфит биха били най-удобни на вашето дете

Суперфит създава своите обувки съобразно най-новите технологии за изработка, висококачествени материали, които имат една единствена цел, а именно здравето и комфорта на подрастващите. Всеки чифт е прецизно изработен, силно съобразен с извивките на детското краче, размерите са вариращи, а качеството е безкомпромисно. Специалистите препоръчват всички продукти на Суперфит, така че бихте могли да се възползвате и да закупите по чифт за всеки сезон на вашето дете, защото здравето и комфорта са безценни.

Къде може да си закупим обувки Суперфит?

Обувките се предлагат в различни международни сайтове, бихте могли да разгледате моделите и в официалния сайт на бранда superfit.com. Както знаем добре доставките от чужбина, биха могли да ни излязат доста скъпо, затова препоръчваме закупуването им от български сайт. За щастие obuvki.bg предлага богат асортимент от различни сезонни обувки, поръчките се доставят бързо и до вратата, удобен и лесен начин да зарадвате своите малчугани за настъпващите топли месеци.