Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Отопляне
Изработка
Продукти: 176
Покажи идентификатора (ID) на версията

Обувките Тед Бейкър – контрастиращата на света английската елегантност

Брандът стои гордо на всяка витрина. Макар първоначално да е замислен като производител на мъжко облекло, днес той се нарежда сред премиум марките, предлагащи стилни обувки, великолепни аксесоари и качествени дрехи за топли, дъждовни и мразовити дни. Ако се колебаете коя компания ще Ви осигури топлина, ветрова и водоустойчивост, без да Ви лиши от комфорта, който заслужавате, то отговорът стои точно пред Вас. Грижата за свода и правилната стойка са сред факторите, които стоят в основата на качествените модели. Дори обувките с висок ток не причиняват дискомфорт и болка, на каквато сме свикнали, защото са направени специфични изчисления на наклона възглавничката, пространството за пръстите, отстоянието на петата от земята и др.

Мъжките обувки на Тед Бейкър – допълнителна аристократичност за господата

Бизнесмени или не, господата се спират на облекло и обувки, които ще направят излъчването им скъпо и аристократично. Наясно сме, че визията формира почти половината от цялостното ни излъчване и грация. А мъжете, дори и да не го показват, обичат да са елегантни и стилни, да правят впечатление и да печелят всекидневните си битки. Обувките, дрехите и аксесоарите с марка Ted Baker ще Ви подарят точно това. Всички модели обувки в нашия сайт са дизайнерски, поради което можем да успокоим суетните мъже, че няма да срещнат друг привърженик на марката със същите кецове, маратонки, мокасини и т.н. В obuvki.bg ще се уверите, че има артикули единични бройки, както и лимитирани серии. Техният замисъл е именно този – да Ви направят собственик на нещо уникално, което никой друг няма да има.

Тед Бейкър предлага и дамски часовници с уникален и функционален дизайн

Часовниците не светят, а блестят. Каишките са не само обичаен компонент, но и мултифункционален и елегантен аксесоар-гривна. Това, което отличава Тед Бейкър от останалите производители, е, че се спира единствено на скъпи суровини и материали като:

  • Розово злато;
  • Бяло злато;
  • Платина;
  • Неръждаема стомана;
  • Естествена кожа и др.
Малко са онези разработчици, които се вълнуват толкова живо от суровината, колкото от цената и желанието да спестят разходи. Ted Baker не разсъждава така. Той дава гаранции за дългосрочно ползване – часовниците му в повечето случаи са с двойна защита, водоустойчиви са, имат противоударно покритие и др.

Обувките с марка Тед Бейкър – често задавани въпроси:

Тед Бейкър предлага както разнообразие от модели обувки, така и изключителен асортимент от бижута – кои комбинации са най-подходящи?

Правилото е колкото по-близо се намира до лицето дрехата или бижуто, толкова по-издържана цветово да е комбинацията. В случая няма ограничения за часовниците – ако са от злато или метал, те се съчетават идеално с всичко.

Удачно ли е обувките на Тед Бейкър да се комбинират с къси панталонки?

Удачно е да ги комбинирате с всичко, което имате в гардероба си. Моделите са стилни, но и практични, така че няма проблем да правите всякакви комбинации. Единствено трябва да се съобразите с повода, на който сте поканени и дали цялостният Ви аутфит отговаря на дрескода (ако има такъв).