Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цена
Марка
Вид на продукта
Изработка
Предназначение
Размер на чанта
Продукти: 265
Покажи идентификатора (ID) на версията

Зелена дамска чанта - със сигурност ще изпъкнете с нея!

В началото чантите са били направени от естествени материали като кожа или велур, затова е съвсем естествено да са в цветове като черно, кафяво или бяло. Това важи както за мъжките чанти, така и за тези, носени от жени. Със сигурност разнообразието от модели е било също толкова ограничено, колкото и цветовото - едва ли е имало други, освен тези за рамо. Раниците се появяват по-късно, навярно свързани с нуждата за по-удобно носене на различни предмети или продукти. Разбира се, и други материали като памук, коноп или лен са били използвани за създаването на дрехи и чанти. Но като цяло оцветяването е било по-скоро изключение. Затова зелените чанти веднага биха привлекли вниманието на околните. Това е земен цвят, който перфектно се допълва с обувки, палто, панталони или ризи. В същото време ако е с по-нестандартен дизайн или неонова разцветка, всяка зелена дамска чанта може да се превърне в отличителен атрибут на вашия стил на обличане. На фона на еднообразните модели в скучни цветове, тя ще е свежия пролетен полъх, с който ще ви забележат.

Дамска чанта от зелен велур - за модните ентусиасти, които ценят качеството

Вече казахме, че първите чанти са изработвани от кожа. Велурът е по-фината и стилна нейна разновидност - той е по-мек, с деликатна текстура. Много по-лесен е за обработка, а това предполага моделите дамски чанти да разполагат с декоративни елементи като ресни, висулки или катарами. Велурът може да се оцветява лесно и придобива много приятен оттенък - вашата зелена чанта през рамо не просто ще бъде удобна, тя ще бъде в центъра на вниманието. Всъщност много от съвременните модни брандове неслучайно избират зеленото за основен цвят на своите пролетни и не само колекции. Тъй като винаги го свързваме със свежест и нов живот, присъства и при раниците, клъчовете и торбите.  Велурът е предпочитана материя, защото освен мекотата е изключително издръжлива. Което е важно за чантите, които ползваме ежедневно. Затова не е никак чудно, че сте харесали модел зелена чанта Guess, например. Друго предимство е и лесната поддръжка - само с мокра кърпа, за да отстраните петната. И да запазите зеления цвят, разбира се. Стилното излъчване на велура е препочитано от съвременните дами, затова сме сигурни, че и във вашия гардероб има модели от него. Както и на класическата зелена кожена чанта, разбира се. 

Зелена чанта през рамо - съчетание на класически дизайн с ярък цвят

Дамските чанти през рамо са доминиращи и това никак не случайно: свободата, която дават на ръцете ви позволява да носите покупки, предмети или да държите децата. Дизайнът и функционалностите им като цяло са аналогични, като разликите са в детайли като капак, брой и разпределение на джобовете, презрамката или наличието на закопчалки. Зелената чанта през рамо от своя страна съчетава удобството на модела със свежестта на яркия цвят. Ако заложите на тази комбинация, не просто ще изглеждате добре - ще бъдете забележителна. 

Зелени чанти - често задавани въпроси

Зелена чанта - с какво си пасва?

Зелената чанта пасва с почти всичко - дрехи в черно или бяло, обувки в розово или сиво. Ако сте привърженик на модели в ярки флорални щампи, зелената чанта ще контрастира приятно, като в същото време ще подчертае цялостното ви излъчване. Може да се носи както с тишърт с лого на любимата ви марка, така и с официален тоалет.

Какви обувки да носите за зелената чанта?

Не се ограничавайте в цветовите комбинации, зеленото е универсален цвят и се съчатава еднакво добре с всякакви гами. Колкото до типа обувка, с изключение на класическия черен модел, можете да експериментирате спокойно. Въпреки, че по-смелите дами успешно прибавят зелената чанта към своя вечерен тоалет.