Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

196 продукта

Etnies – класически стилове с модерен привкус

За любителите на активния начин на живот, които приемат спортуването като неизменна част от ежедневието си, предлагаме атрактивни и актуални спортни обувки Etnies, които се отличават със своята иновативност по отношение на дизайн, висококачествени материали и широко приложение. Брандът Etnies има 35 годишна история на модния подиум. Той отразява ценностите на хората, които обичат да прекарват времето си, карайки колело или скейтборд на улицата или в парка. Марката Etnies създава изключително удобни модели плимсоли, велосипедни обувки, сникърси, които се отличават със своята практичност и модерен привкус. Дизайнът на тези обувки ги прави просто уникални. Някои дамски обувки Etnies са съчетание от спортен стил с екстравагантни мотиви, тъй като дизайнът им включва елементи с тигрова шарка. Друга тенденция е съчетаването на контрастни цветове. При бранда Etnies класическите и добре познати сникърси и гуменки имат модерен привкус, който няма как да не привлече погледа на околните.

Обувки Etnies - създайте свой собствен стрийт стил

Стрийт стилът, който прокламира удобство и комфорт, активен начин на живот, практичност и същевременно е носител на модерни фешън нотки, е умело представен чрез обувките на бранда Etnies. Те са изработени от висококачествени и различни по вид материали. Плимсолите Etnies са произведени от естествена кожа и текстил. Те са подходящи за каране на колело, скейтборд или просто за разходка. Велосипедните обувки Etnies прилепват плътно към краката и създават максимален комфорт. Те са изработени от дишаща материя, която предпазва кожата от изпотяване. По този начин карането на колело е още по-приятно забавление. С обувките Etnies за колело всеки велосипедист придобива стилна и умерено екстравагантна визия, показваща неговата индивидуалност. Типичен пример за атрактивен и стилен модел са обувките Etnies Marana, които съчетават естествена и изкуствена кожа, класическите цветове бяло и черно като между тях дозирано е добавено и сиво, което спомага за акцентирането върху двата контрастни цвята. В резултат на това се е получил уникален, удобен и практичен модел.

Сникърси Etnies – интересни десени, които ще разнообразят спортната ви визия

Сникърсите Etnies са изработени от велур, кожа и текстил. Те имат дебела и удобна подметка, която прилепва към крака и създава максимално удобство при вървене или практикуване на спортна дейност. Сникърсите Etnies се предлагат в различни десени, което ги прави особено атрактивни. На повечето модели логото е в контрастен цвят и така се поставя акцент върху него. Сникърсите се завързват с връзки. Повечето модели са умело съчетание от контрастни цветове, което дава шанс за комбиниране с повече цветове дрехи и създаване на неповторим стрийт аутфит. Сникърсите Etnies се съчетават идеално с дънки, тениски и спортни панталони. Интересният им дизайн, удобството и комфорта, които създават ги правят особено предпочитани както сред тийнейджърите, така и сред хората в по-зряла възраст.

Etnies – Често задавани въпроси

Обувки Etnies – откъде да купя?

Можете да поръчате обувки Etnies от сайта obuvki.bg. В онлайн магазина ще намерите богата палитра от модели, които идеално ще отразят вашата индивидуалност и ще придадат на визията ви актуални модни нотки.

Обувки Etnies – какво да избера?

Изберете този модел, който най-много ви хареса като дизайн, цвят и изработка. Доверете се на своя вкус и поръчайте обувките, които показват вашата индивидуалност.