Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

168 продукта

Обувки Imac - лекота, комфорт и класа

Зад марката за обувки Imac седи идеята те да бъдат леки и удобни и да допринасят за положително настроение. И наистина всеки техен модел е създаден така, че предоставя максимален комфорт. Можете да се насладите на дълги разходки из града с чудесен модел сандали през летния сезон или на защита от дъжд с интересни сникърси. А защо не и на преход в планината с туристически обувки по ваш вкус? Освен максимално удобство, тази марка предлага и много високо качество и класа. А за тях цената на обувките Imac е много добра. Ще откриете дамски обувки Imac за различните сезони - мокасини, сандали, сникърси, боти, ботуши, апрески, ниски обувки и още. Освен това има и мъжки обувки Imac, както и детски обувки Imac отново във всички разновидности.

Дамски обувки Imac - за изискани дами

Вече споменахме, че изобилието от дамски обувки Imac е голямо и позволява комфорт през всеки сезон. С моделите на тази марка можете да ви бъде удобно както в свободното време, така и на работа. Като цяло марката разделя своите модели на офис, меки, ежедневни, планински и спортни. От по-спортните варианти можете да изберете сникърси, апрески или туристически обувки и да се насладите на разнообразни разходки. Дамите могат да бъдат и много изискани на работа или например събитие с различните модели на ниски обувки или сандали. Те могат да бъдат в офис или ежедневен стил, спрямо желанията. Повечето са предимно на цяла подметка, но тя варира във височината си и позволява комбинации с различни тоалети. Освен това има опции в класически цветове като черно и бежово, но и такива с лъскави елементи или орнаменти.

Детски обувки Imac - безопасно ходене

Детските обувки Imac са изключително добър избор. С тях можете да осигурите едновременно комфорт и безопасност за вашето дете. За начало тяхните подметки са много леки и предоставят възможност за движение на стъпалото, което намалява риска от спъване и падане. Освен това те не са най-тънките и така предоставят добра опора и комфорт за стъпалото на детето. Допълнително се предлагат модели с чудесна опора за глезена, включително и за летни модели. Така тези обувки са подходящи дори за най-малките и осигуряват максимална безопасност. Има и доста модели с твърда част при пръстите, което пък осигурява лесно ходене без риск от нараняването им. Също материалите от които са направени са естетвени и крака на вашето дете диша максимално.

Обувки Imac - често задавани въпроси

Ортопедите препоръчват ли обувките Imac?

Обувките Imac са подходящи от ортопедична гледна точка. Те имат подметки с много добра поддръжка на крака. Освен това има и разнообразие от модели, които могат да бъдат приложими за различните видове сводове и стъпала. Разбира се ако имате специфичен проблем, е добре да се консултирате с ортопед.

От какъв материал са направени обувките Imac?

Като цяло обувките Imac са от естветвени материали, които могат да бъдат кожа или други. Това осигурява не само максимален комфорт за крака и лекота, но и дишащи материи за още по-голямо удобство. Също така всички материали са с много високо качество.