Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

145 продукта

Обувки Shone - гъвкави и удобни обувки за малко дете

Всеки родител иска най-доброто за децата си. Сигурни сме, че това правило важи в пълна сила и когато тръгнете да избирате  обувки, които да бъдат едновременно стилни, удобни и издръжливи.

Няма нужда да търсите повече! Новата колекция от обувки Shone за момиче и обувки Shone за момче е всичко, от което имат нужда Вашите малки наследници.

С уникалните си дизайни Shone предлагат гъвкаво покритие на подметката и цялостна защита на обувките Shone. Освен това в производството на детските обувки, маратонки Shone и сандали Shone компанията влага материали с топ качество. Това гарантира дълготрайна издръжливост на всички модели  обувките Shone  по време на детски игри или спортни дейности, и едновременно с това осигурява комфорт и стил на достъпна цена.

Обувки Shone за момичета - леки сандали за лятото и издръжливи маратонки за студените дни

Компанията Shone влага цялата си енергия и страст в производството на висококачествени детски обувки Shone, които гарантират комфорт и правилен растеж на крачетата, които ги носят. Освен това марката Shone напълно разбира, че децата се нуждаят от различни стилове. Ето защо  ние от  obuvki.bg сме се погрижили да подберем набор от щампи и цветове и различни модели детски обувки Shone, в които всяка малка принцеса ще се се влюби от пръв поглед.  

В колекцията на обувките Shone за момиче ще откриете различни модели за всеки сезон. В онлайн магазина на obuvki.bg ще намерите сандали Shone за всеки повод- както за детска градина и игра навън, така и за официални събития като рождения ден на вашето момиченце или на най-добрара ѝ приятелка. Освен за лятото Shone предлага на своите най-малки клиенти нови чифтове обувки  за разходките в студените дни и при мокро време- издръжливи маратонки Shone, сникърси и дори туристически обувки.

Обувки за момче - солидно покритие, което е издръжливо при всяка игра

Чрез използването на висококачествени солидни покрития материали иновативните обувки Shone за момче демонстрират своята индивидуалност пред останалите марки за детски маратонки и обувки. Всички модели на обувки Shone за момче са изключително издръжливи, защото са съобразени с нуждите на детето от ежедневно тичане, бягане, скачане, ритане на топка и тренировки.

Shone произвежда обувките, които всички момчета заслужават да носят. За марката Shone най-важни са децата- да мечтае и да създават по-добър свят ден след ден, стъпка по стъпка. Осигурете още сега нови маратонки Shone или сникърси Shone за Вашето момче. Така винаги ще бъдете сигурни за защита и удобство на крачетата на Вашето дете и то ще може спокойно да играе на каквото поиска, както си поиска.

Shone - често задавани въпроси:

Shone - каква е тази марка?

Shone е марка детски обувки, основана през 2015 г., която произвежда пълна гама от висококачествени обувки- маратонки Shone, сандали Shone и детски обувки Shone за момичета и момчета. С иновативния си и съвременен стил обувките Shone са готви да се превърнат в задължителен елемент от цялостната визия на модерните деца на новото десетилетие.

Обувки Shone - как да изберем размера на обувките?

Всички знаем, че детските крачета растат бързо, особено при най-малките. Ако не сте сигурни какъв размер детски обувки Shone да вземете за вашия син или дъщеря, Ви препоръчваме да използвате онлайн софтуера esize.me в сайта на obuvki.bg. Не се притеснявайте, дори и да сте объркали размера на обувки Shone при Вашата поръчка, винаги можете да ги замените с точния номер. Онлайн платформата obuvki.bg предоставя на всички свои клиенти безплатно връщане в рамките на 100 дни след покупката.