Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

31 продукта

Туристически и алпийски обувки Zamberlan - за истински катерачи

Обувки Zamberlan – едва ли има любител на дълги планински маршрути, които да не е чувал за тях. Проектирани с високо ниво на издръжливост, с максимална ефективност, туристически обувки Zamberlan ще ви придружат през най-трудните пътеки при най-суровите метеорологични условия. Високо специализирани в производството на туристически и планински обувки, добре познавайки нуждите в планината, Zamberlan прецизно изработват всеки чифт, умело съчетавайки в него красив дизайн и модерни технологични решения. За максимален комфорт и пълна защита на стъпалото повечето алпийски обувки Zamberlan са обезпечени с мембрана GORE-TEX, която гарантира висока водоустойчивост и дишане на обувките, осигурявайки оптимален комфорт и защита от неблагоприятните външни условия. Изберете вашия модел в Obuvki.bg и покорявайте смело нови върхове със Zamberlan.

Трекинги Zamberlan - за дълги маршрути и минусови температури

Специализирани в производството на обувки за дълги и екстремни маршрути, Zamberlan разполага с широка продуктова гама за различни нужди в планината – от трекинг обувки Zamberlan, алпийски обувки Zamberlan до класически модели за туризъм, които ще ви партнират и в най-суровите климатични условия. Благодарение на леката си конструкция, са идеални и за по-кратки маршрути. Специалната проекция на трекинги Zamberlan ги правят едни от най-надеждните и комфортни обувки за екстремни преходи в планината, като ви гарантират безопасност докато преоткривате нови авантюристични места при най-трудните метеорологични обстоятелсва. В онлайн магазин Obuvki.bg ще намерите разнообразие от дамски трекинг обувки Zamberlan и мъжки трекинг обувки Zamberlan, които ще оправдаят и най-взискателните очаквания, отвеждайки ви в света на комфорта и удобствотото.

Планински обувки Zamberlan - отговарят на най-високото качество на италианския производител

Проектирани с високо ниво на надеждност и издръжливост, обувки Zamberlan са синоним на най-високо италианско качество с отличен дизайн. Добрите планински обувки не само трябва да издържат до върха, но и да запазят увереността и безопасността на своя притежател. Осъзнавайки това ниво на отговорност, делегирано на всеки чифт, италианския производител е безкомпромисен относно качеството с изключително внимание към всеки детайл. Планински обувки Zamberlan се отличават с максимална здравина, висока устойчивост на изключително ниски температури, за да може да се изправите пред предизвикателствата, които ви очакват в планината. Проектирани с подметки Vibram, изразени в най-високо качество на изработка и усъвършенстване на най-малките детайли, отличното сцепление ви е обезпечено, а приключението гарантирано.

Обувки Zamberlan - често задавани въпроси въпроси

Zamberlan – каква е таблицата с размери?

За да изберете правилния размер обувки Zamberlan, препоръчваме да измерите максималната дължина на стелката вътре в обувката, както и максималната дължина на стъпалото в см, посочени в в таблицата на Obuvki.bg. Това ще ви гарантира, че сте избрали правилния номер, без да се налага да го заменяте.

Zamberlan – каква е тази марка?

Zamberlan е италианска компания произвеждаща планински обувки. Брандът се отличава с високо качество, иновации и внимание към детайлите. Проектирани с високо ниво на издръжливост, с максимална ефективност, туристически обувки Zamberlan ще ви придружат през най-трудните пътеки при най-суровите метеорологични условия.