Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка
Цвят
Отопляне
Начин на закопчаване
Продукти: 155
Покажи идентификатора (ID) на версията

Мъжки домашни чехли за студ и горещини

Нахлузвате ги след активен ден, изпълнен с предизвикателства, тъй като осигуряват комфорт и предпазват стъпалата от хладния и хлъзгав под в жилището. Става дума за мъжките домашни чехли, които са незаменим елемент от домашното, удобно облекло. Перфектните чехли са тези, които осигуряват адекватен топлинен комфорт през зимата, а в топлите месеци не водят до изпотяване на краката и дори леко ги охлаждат. Ето защо си струва да имате топли мъжки чехли в гардероба, например такива, чиято вътрешна част е изработена от овчи кожух или козина. По време на най-големите студове мъжките чехли със закрита пета ще бъдат идеални за Вас. Ако обаче не харесвате такива меки домашни чехли, в obuvki.bg ще намерите еднакво топли мъжки чехли от филц. През лятото най-голям комфорт осигуряват мъжките кожени чехли, които пропускат въздуха и допълнително леко охлаждат краката.

Домашни чехли във Ваш стил

Най-важната задача на домашните чехли е да осигурят удобство, но вероятно ще признаете, че външният вид е също толкова важен, дори и у дома. В чехлите си излизате на терасата или на балкона, за да пиете кафе и да четете книга, а също и да приемате гости в тях. Ако търсите класически домашни чехли, обърнете внимание на черните мъжки чехли с прост дизайн, които никога не излизат от мода. Стилът Ви е спортен и вкъщи обикновено носите и анцузи и спортни тениски? Ще Ви харесат мъжки чехли с принт и с вложки в ярък, например червен или син цвят. Харесвате сатенени и копринени пижами, както и велурени халати? Изберете елегантни мъжки чехли, изработени от висококачествена естествена кожа в неутрален нюанс на кафяво или тъмносиньо. Много добре ще изглеждат както модели с пета, така и без.

Често задавани въпроси

Мъжки пантофи – кожени или от плат?

Материалът, от който са направени мъжките пантофи, е много важен въпрос, така че не е изненадващо, че много мъже си задават въпроса кой ще бъде най-подходящ. На първо място, не бива да се забравя, че пантофите са обувки, които често се носят на бос крак в продължение на много часове, прекарани у дома. Следователно добрите пантофи трябва да бъдат изработени от естествени материали като кожа или памук. Кожените, особено тези от гладка кожа, са идеални за по-студените сезони. На свой ред велурените и тези от плат ще поддържат топлинния комфорт на краката Ви през лятото. Струва си да обърнете внимание и на пантофите от мериносова вълна - нейните свойства се адаптират към температурата на околната среда.

Как да изберем размера на мъжките пантофи?

Също толкова важен аспект е правилният избор на размера на пантофите, в които краката прекарват много часове у дома. Въпреки приетото, дори в случай на нахлузвани пантофи твърде малкият или твърде големият размер може значително да намали комфорта при носенето им. Ето защо си струва да използвате патентованата система obuvki.bg - esize.me - която ще сканира стъпалата Ви, като посочи точния им размер и след това ще избере наличните модели в магазина, които ще им паснат идеално. Скенерите esize.me са достъпни в стационарните пунктове в търговските центрове и в мобилното приложение obuvki.bg.

Забавни мъжки пантофи– добра идея за подарък?

Ако се чудите дали покупката на забавни мъжки пантофи ще бъде добра идея за подарък, струва си да помислите на кого и по какъв повод ги подарявате. Ако става въпрос за близък човек и поводът се празнува със семейството и приятелите (като рожден ден), забавните пантофи ще бъдат подходящ подарък, дори могат да накарат получателя да се усмихне. Не купувайте обаче този тип подаръци, ако не познавате човека, за когото ги купувате, или ако поводът е по-официален, като например вечеря за повишение в работата. Забавните пантофи ще бъдат добър подарък, ако познавате чувството за хумор на човека, за когото ги купувате.