Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

26 продукта

Bally - ексклузивни обувки за най-взискателните

Всички дамски и мъжки обувки Bally носят със себе си неповторим стил, който напомня за английската изтънченост. Изчистени класически и модерни обувки, които ще ви помогнат с лекота да постигате естетика. Едни от най-търсените в момента на пазара за ексклузивни модели са мъжките обувки Bally тип мокасини Те са изработени от кафява или черна еленска кожа без подплата и притежават детайли на фини прорези. Мокасините Bally са с с кожена подметка, инжектирана с гума за допълнително сцепление. Тези обувки Bally са едновременно стилни и елегантни и ще се харесат дори и на най-взискателните господа.

Bally - обувки, изработени от подбрани материали с най-високо качество

За изработката на маратонките, мъжките и дамските обувки Bally компанията винаги използва висококачествени материали, които са така подбрани, че да са удобни и да са подходящи за всеки вкус и всяка нужда. Гладката, непрозрачна кожа от едър рогат добитък е достатъчно дебела за ботуши и други многофункционални ежедневни обувки Bally. Изключително мекото покритие на тези маратонки Bally притежава фини цветови нюанси. Друг материал, който използва компанията за производството на дамски и мъжки обувки Bally е дебелата биволска кожа. Тя е с ясно изразена неправилна структура и е може би най-здравата от всички видове кожи. Кожите от египетски биволи, използвани от Bally, се обработват с материали на растителна основа, тъй като този процес гарантира запазването на естествените им характеристики. Козята кожа е особено подходяща за изработката на стилни официални дамски и мъжки обувки Bally. Тя има фина структура, която се отличава с еластичност. Не само висококачествени, а и ръчно полирани, обувките Bally блестят буквално и преносно.

Маратонки Bally - луксозни спортни обувки

Луксозни спортни обувки, които се отличават с неподправен стил и качество! Всички дамски и мъжки маратонки Bally са точно такива. Един от най-добрите модели в тази категория са унисекс спортните обувки Bally модел Miky. Тези изчистени маратонки съчетават телешка кожа и гъвкава гумена подметка. Модните специалисти споделят, че този модел е идеален за свободното време през уикенда. Отличителна черта на изчистените маратонките Bally щампованата емблема "B", вдъхновена от ретро стила, а по средата на подметката ѝ проблясва емблематичната ивица на Bally. Друг модел, който несъмнено ще впечатли всяка дама, е Bally Brinelle. Моделът е изчистен, в бял цвят, като в средата са обгърнати със ефектна златиста катарама, която добавя закачлив и стилен елемент към дамските обувки Bally. Гумената подметка ще осигури на краката ви изключително удобство и лекота при по-дълго носене.

Bally - често задавани въпроси

Bally - какво представлява тази компания?

Компанията е учредена от Карл Франц Бали през 1851 г. в Швейцария, като и до днес Bally е една от дългогодишните луксозни марки в света. Още три години след създаването ѝ като малко семейна фабрика тя успява да индустриализира процесите си, да изгради инфраструктура и услуги в подкрепа на служителите си, в резултат на което разширява магазините си от Монтевидео, Уругвай (1870 г. ) до Париж, Франция (1879 г. ). Днес Bally продължава да спазва вечните си традиции, като се придържа към убеждението, че качеството говори само за себе си. Дори най-емблематичните им обувки, създадени през 1951 г. от внука на Карл Франц Бали - Макс Бали, по случай 100-годишнината на марката, все още се изработват ръчно в Швейцария, като за целта са необходими 240 занаятчийски техники.

Как да изберем обувки Bally?

Обувките Bally могат да бъдат открити в онлайн магазина на obuvki.bg. Независимо кой модел изберете със сигурност няма да останете незабелязани, защото всички дамски и мъжки обувки Bally определено са перфектната комбинация от класика, стил и модерност.