Strellson – швейцарска марка от 1984 г.

Създадена през 1984 г., модната марка Strellson първоначално произвежда палта. Година по-късно пуска на пазара първата си колекция, а с времето асортиментът й съществено се разраства. Затова допринася интересът на потребителите и качеството на всяко едно изделие.  

Днес Strellson има магазини в редица страни и е сред престижните модни къщи. Не е нужно обаче да се отправяте на пътешествие в чужбина, за да се сдобиете с продукт на марката. В онлайн магазин Obuvki ще откриете широка гама нейни обувки и аксесоари.

През годините Strellson умело разнообразява продуктовия си асортимент, предлагайки по-богат избор и повече възможности за потребителя да създава различни визии. Така редом до класическите й продукти се появяват кожени якета и дрехи от трикотаж.

През 2002 г. компанията подписва договор с швейцарското правителство и ушива униформите на пилотите и стюардесите. Това е голямо признание и нов тласък в популяризирането на марката сред чуждестранните й почитатели.

Класическа елегантност или спортен стил? Изберете обувки и аксесоари от Strellson

Делови костюм, спортен екип, различни комбинации от горнища и долнища – сред обувките и аксесоарите Strellson ще намерите подходящо съчетание, независимо дали искате да имате тоалет, който е класически елегантен или пък в спортен стил.

Компанията е създала две основни линии – Strellson Premium и Strellson Sport. Първата включва в себе си делови костюми, панталони, ризи, чорапи и всичко друго, което би ви послужило, за да изглеждате на ниво. Към тях може да добавите стилни обувки Strellson, чанти, колани, парфюми и т.н.

За почитателите на спортния стил на обличане препоръчваме линията Strellson Sport. Тя се състои от дрехи, обувки и аксесоари, предназначени за ежедневно носене и активен начин на живот.

Сникърсите на марката са отличен избор за спортно-елегантна визия и може да ги допълните с модерна раница Strellson с максимално изчистен дизайн и в подходящ формат. За деловите си костюми разгледайте официалните мъжки обувки Strellson, които лесно може да съчетаете с чанта Strellson в същия стил.

Премиум продукти от Strellson – обувки, портфейли, чанти, раници и други

Strellson е модна марка, която демонстрира успеха. Дизайнерите й умеят да подчертават красотата на мъжката физика и да предлагат продукти, които са практични и на ниво.

Портфейл Strellson е отлична идея за подарък на любим човек. Този аксесоар демонстрира добър моден вкус и зарежда с амбиция за нови успехи и занапред.

Разглеждайки премиум колекциите на швейцарската компания в онлайн магазин Obuvki, може да сортирате продуктите по цена. Strellson е марка, която предлага обувки и аксесоари на цени, отговарящи на високото качество на вложените материали и изработката. С тях може да подчертаете своята индивидуалност, независимо в коя професионална сфера се развивате.

Ако искате да бъдете осведомени за новите колекции на компанията, не се колебайте да си създадете профил в магазина и да се абонирате за бюлетина ни.

Обувки и аксесоари Strellson – често задавани въпроси

Strellson – каква марка е?

Strellson e швейцарска модна компания, която произвежда дрехи, обувки, аксесоари, бельо и парфюми за мъже. Продуктите й са насочени към преуспелите мъже, които държат на безупречния вид и искат да покажат своя просперитет. Компанията е създадена през 1984 г. от братя Холи.

Обувки Strellson – откъде да ги купим?

Ако се интересувате от европейска мода, и по-специално от швейцарска, в онлайн магазин Obuvki ще откриете разнообразие от модни марки. Сред тях е и Strellson – предпочитаният избор от съвременния елегантен мъж.