Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

Продукти: 62

Чанти Wittchen - класика от добре позната и реномирана марка

Основана в края на 20 век, компаниятабързо се разраства през годините и пуска на пазара първата колекция дамски чанти Wittchen модел Venus. Проектирана в голямо разнообразие от стилове и изработена с внимание към детайла, колекцията Venus е идеална за жените, които ценят стилните и елегантни аксесоари. След успеха на колекцията Venus е създадена новата линия чанти Elegance. Колекцията Elegance се появява два пъти годишно - през сезон пролет/лято и сезон есен/зима. Тази колекция е идеална за жени, които търсят елегантни решения, съчетани с най-новите модни тенденции. Оттогава насам компанията е разширила дейността си, въвеждайки различни артикули, като чадъри, куфари Wittchen, обувки, ръкавици, Раници Wittchen и др. Марката непрекъснато търси и разработва нови, иновативни продукти, които се оказват успешни.

Куфар Wittchen - перфектна защита за вашите вещи по време на пътуване

Когато планирате пътуване, има много време, което отива за опаковане. В крайна сметка пазарувате перфектните тоалети, взимате със себе си бижута, които ще допълват външния ви вид, и ценни предмети, които ще ви трябват по време на пътуването. И така, как да гарантирате, че вашият багаж пристига здрав и че вашите ценности са защитени по време на пътуването ви? Твърдите куфари Wittchen се характеризират с изключителна изработка и телескопична дръжка. Притежават и ключалка с шифър и аларма, което ги прави защитени, когато не са ви в полизрението. Например докато пътувате с автобус, самолет или кораб из близки и далечни дестинации. Още едно хубаво качество, което всяка дама би оценила подобаващо. Твърдите куфари Wittchen имат от вътрешната си страна ремъци за дрехи, които няма да позволят тоалетите ви да се намачкат.

Портфейл Wittchen - чудесна идея за подарък

Уникален дизайн, прецизни шевове и забележително внимание дори и към най-малкия детайл. Високо качество, непреходен стил и правилните думи днес, за да отговарят на индивидуалните изисквания на клиентите. Всички тези характеристики идеално описват мъжките и дамските портфейли Wittchen. Първата асоциация, с която свързваме тази изключителна марка, несъмнено е класа. Един бранд за хора с класа, който ще ви накара да мечтаете за необичайните модерни решения. Това, което отличава портфейли Wittchen от други марки, е че въпреки автоматизациите в процеса на работа, те все още се изработват ръчно. А какъв по-хубав подарък от този? Стилен ръчно изработен портфейл, който идва при вас в елегантна подаръчна опаковка.

Wittchen - често задавани въпроси

Wittchen - как да прочетете името на компанията?

Основателят на компанията е с полски произход и макар името ѝ да се чете и произнася трудно. Това обаче никак не ѝ пречи от малка занаятчийска работилничка през 1990 год. днес да пазарен лидер, специализиран в производството на луксозни кожени изделия – от мъжки портфейли Wittchen, през дамски чанти Wittchen до кожени раници за лаптопи и др. В началото в компанията има само един майстор, който шие всички продукти, докато собственикът ѝ- Jędrzej Rafał Wittchen сам проверява качеството на всеки дамски и мъжки портфейл Wittchen. Той иска да се увери, че продуктите, подписани с неговото фамилно име, са синоним на лукс и най-високо качество.

Wittchen - какво представлява тази компания?

Wittchen е основана през 1990 год. като семейна компания, а днес е една от най-разпознаваемите марки в ЕС. Jędrzej Rafał Wittchen сам проектира логото и го поставя върху всеки предлаган продукт, така че семейните традиции и прецизността на действията са отразени в името на компанията. Първоначално продуктите се продават само в местни магазини за кожени изделия, но нарастващото търсене на продукти води до отварянето на първия магазин на дребно на WITTCHEN. Днес производството е преместено от Полша в Италия- страната, известна с най-качествените кожи и традиционните специализирани работилници.