Продукти: 36
Покажи идентификатора (ID) на версията

Ролери и ролкови кънки - занимание и забавление за цялото семейство

Търсите ново семейно хоби и занимание? Карането на ролери и кънки са полезни за вашето здраве, забавление за всички възрасти и нещо, на което да се наслаждавате през цялата година. Освен че е забавно, карането на ролкови кънки е и полезно. Освен това може да се прави и от най-малките деца и има много ползи за физиката и сърдечното здраве както на децата, така и на възрастнита. Карането на ролкови кънки не само изгражда мускулите, но и формира характера – трябва да свикнете да падате отново и отново и да се научите да бъдете търпеливи със себе си. Дали ще изберете ролкови кънки или ролери зависи от вас. Има няколко разлики, които трябва да се отбележат между двете, като например как са разположени колелата. Ролерите имат единична рамка с колела, обикновено между три и четири по дължината на подметката и спирачка на петата. За разлика от тях, ролковите кънки имат четири колела, две отпред, две отзад и ограничителна спирачка на пръстите. Като цяло ролерите развиват по-високи скорости и се движат по-добре по неравен терен на открито. Също така ролерите ообикновено имат малко повече опора за глезена, но пък ролковите кънки дават повече стабилност и са по-подходящи за начинаещи.

Каране на кънки – чудесна идея за прекарване на един зимен ден

Не знаете какво да правите през зимния ден? Отидете на ледената пързалка и обуйте чифт кънки за лед. Гарантирано забавления за цялото семейство, особено в дните, когато време е лошо и спортуването навън е невъзможно. Освен това карането на кънки на лед е ефективна форма на аеробно упражнение. Подобно на бягане или колоездене, карането на кънки с бързо темпо е тренировка на сърдечно-съдовата ви система и ви помага да изградите издръжливост. Дори при спокойни скорости карането на кънки на лед подобрява баланса и координацията, а плъзгащото движение също увеличава подвижността на ставите. За разлика от някои други спортове и дейности, карането на кънки за фигурно пързаляне е забавление за всички възрасти. На пързалката ще преживеете едно незабравимо семейно забавление, независимо дали вече можете да карате кънки или тепърва ще се учите.

Ролкови кънки и ролери - активно с obuvki.bg Изберете най-добрия за вас модел от богатата гама на нашия магазин

На obuvki.bg ви очаква разнообразие от ролкови кънки, ролери и кънки за фигурно пързаляне. Може да избирате между дамски ролкови кънки, мъжки ролкови кънки и ролкови кънки за деца. Различни модели и размери, подходящи за цялото семейство. Използвайте филтрите в сайта, за да изберете вашия размер и вида на кънките, които желаете. На сайта може да намерите десетки модели ролери и ролкови кънки на марки като Impala и Tempish. Когато се насочваме към определен модел, добре е да избрате с цялото семейство. Децата е добре също да изявят своите предпочитания, така ще сте сигурни, че забавлението на всички ще е пълно и неподправено.

Ролери и ролкови кънки - често задавани въпроси

Как да карам кънки?

Балансът, координацията и издръжливостта са от съществено значение за овладяването на този вид спорт. Колкото повече практикувате, толкова по-добри ще ставате, а паданията не бива да ви отказват. Настройте се за дълготрайни упражения - и Рим не е бил построен за един ден!

Какво да избера: ролкови кънки или ролери?

Ако търсите по-висока скорост, заложете на ролери. От друга страна, ако все още не сте достатъчно уверени и търсите стабилност - ролковите кънки са за вас.