Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка 1
Цвят
Вид на продукта
Отопляне
Продукти: 204
Покажи идентификатора (ID) на версията

Детски ботуши Crocs - топли ботуши за зимните дни

Търсите топли, надеждни детски ботуши за студения сезон? Подгответе децата си за приключения независимо от капризите на времето с Crocs.

Детското портфолио на бранда предлага несравним комфорт и защита за детските крачета през студените дни, така че малките създания да се наслаждават на всеки миг в дъжда и снега.

Детски ботуши Crocs се отличават с иновативна изработка във всеки детайл. Зимните модели са проектирани със специална изолация за по-добра защита и повече топлина и Dual Crocs Comfort  за повече удобство с максимална поддръжка през целия ден.

В онлайн магазин Obuvki.bg ще намерите разнообразие от комфортни, топли детски Crocs ботуши в красиви стилове и цветове, които вашите деца ще носят с радост и вълнение.

Богат избор от детски обувки

Красиви, цветни, модерни, детски Crocs са истинско щастие за мъничетата. Детското портфолио на производителя е изключително богато  и разнообразно на модели и размери за различни възрасти.

Сред обувките, с подпис на Crocs, ще намерите  за лятото удобни Crocs сандали за деца и меки чехли; ботуши за дъжд идеални за есенните и пролетни дни и зимни ботуши, осигуряващи топлина в мразовитития сезон. Предложенията на бранда  също включват забавни и закачливи сабо и сладки маратонки, които са леки, комфортни и лесни за обуване и събуване.

Моделите се характеризират с уникална гъвкавост с основен замисъл любимите ви създания да се наслаждават на безкрайни игри независимо от обстоятелствата.

В онлайн предложенията на Obuvki.bg ще откриете богато многообразие от детски обувки Crocs в различни цветове, стилове, с които детето ще се чувства максимално комфортно и стилно.

Всички продукти на Crocs са ориентирани към нуждите на малките, за да се чувстват неповторимо в различните моменти от своето израстване.

Висококачествена изработка на детски обувки

Crocs  за деца са отлични обувки, характеризиращи се с лек  дизайн и висококачествена изработка. Произведени от антибактериален материал Croslite, обувките са дишащи, насърчават циркулацията и имат достатъчно място, за да избегнат компресия на пръстите на краката на детето.

С отличаваща се здравина, следвайки най-новите технологични тенденции,  обувките на бранда имат способността да придружават вашето мъниче от сутрин до вечер при най-различни активности и поводи. 

Детски обувки Crocs освен, че ще послужат перфектно на детето, но и същевременно ще му придадат  специален стил, който няма да остане  незабелязан.

Crocs за деца - често задавани въпроси:

Каква е таблицата с размери за деца Crocs?

Преди да закупите новите детски Crocs, препоръчваме да измерите максималната дължина на стъпалото и дължина на стелката в обувката в см. След това в Crоcs таблица с размери в Obuvki.bg, проверете размера, който най-много съответства на измерванията.

Crocs C7, C8, C9, C10 - какъв размер е?

Всички размери обувки Crоcs са според US номерацията. Ако вашето дете влиза в номерация C7, C8, C9 или C10, то европейските им размера са както следва: C7 - 23-24, C8 - 24-25, C9 - 25-26, C10 - 27-28