Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

88 продукта

Какви мъжки обувки тип блинкъри предлага Crocs?

Трудно можем да дадем дефиниция на обувките блинкъри. Ако не разгледате изображенията на различните модели в obuvki.bg, трудно ще можете да се ориентирате и какво представляват. Това е комбинация между удобна домашна пантофа, стабилна сандала и устойчива джапанка. Затворена, обикновен на дупки, за да може да ви осигурява прохлада и да не се запотяват стъпалата ви, а каишките държат глезена изправен. Crocs е специфичен бранд, насочил се към недобре усвоена пазарна ниша. Или поне беше такава до преди няколко години. Макар че днес изобилства от този модел пролетно-летни обувки, все още има какво да се предложи на потребителите. Брандът се развива изключително бързо и успява да превърне един, на пръв поглед номадски и първобитен, тип обувки в модна линия.

Можете да разгледате асортимента от мъжки блинкъри на Crocs и да се уверите, че те биха се вписали отлично към летния ви аутфит. Търсят се все нови и нови варианти за обогатяване на моделите и експанзивното им налагане в спортно-елегантния стил. Поради това мъжките Crocs са много и разнообразни. Затова и естественият въпрос, който би последвал от ваша страна, е...

Как да избера подходящи мъжки блинкъри Crocs?

Първата стъпка е да си изясните какви обувки преобладават в скрина ви и кои от тях са най-малко. Идеята е да се снабдите не с обувки, от които вече имате по няколко чифта, а с такива, които да намерят приложение, когато обличате рядко носени дрехи от гардероба ви. Блинкърите са спрягани като бохемски и спортни, но ако разгледате съвременната обувна индустрия, ще установите, че марки като Crocs обогатяват асортимента си. И то по какъв начин само! Всичко се прави в името на вашата рентабилност. От черни гумени мъжки блинкъри Crocs до такива, изработени от кожа, крокслайт подметка, мрежа или връзки. Тези допълнения работят в името на вашия неподправен и уникален стил, който ще поддържате всеки ден с различни аксесоари и комбинации от дрехи. 

Защо си заслужава да инвестирам в чифт Crocs блинкъри?

Блинкърите на Crocs са вплели в себе си устойчивост, качество, оригинален дизайн и издръжливост. Те могат да се носят едновременно на плажа, докато събирате тен, в кафенето, докато обсъждате интересни теми с приятелите си, или на работното място, когато сте с работното си облекло. Много мъже ги предпочитат, когато шофират, други - докато строят замък от пясък с децата си. Предимствата им се дължат на лесната поддръжка, оригиналната им визия и мекотата на подметката дори когато стъпвате по твърда и неравна настилка. Не уморяват ходилата дори след 10-12-часови работни смени, затова са широко застъпени сред лекарите и медицинските лица. Моделът е съвместим с всеки бюджет и е подходящ за хора, които нямат време или право да мислят колко уморени са. От вас се изисква само да разгледате таблицата с размери на Crocs, моделите им и да се спрете на онзи вариант, който се доближава най-много до същността и претенциите ви.

Crocs - често задавани въпроси

Как да използвам таблицата с размери на Crocs?

На всеки номер съответства дължина на подметката. Важно е да следите за коя страна се отнася номерацията, а най-близко доближаваща се до вашия номер, ще е европейската. Винаги избирайте точният размер или следващия по-голям.

Как се носят моделите на Crocs с ортопедични иглички?

Първоначално, тези модели може да ви създадат дискомфорт, но всъщност те подпомагат кръвообращението ви. В този смисъл, те правят непрекъснат масаж и предотвратяват умората в краката и тялото. Носете ги по начина, по който бихте носили всички останали чехли и джапанки.