Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Изработка
Вид на ръкавиците
Стил
Продукти: 50
Покажи идентификатора (ID) на версията

Детски ръкавици и водоустойчиви ръкавици

Когато става въпрос за детски ръкавици, има различни налични опции, включително детски водоустойчиви ръкавици, които ще предпазят ръчичките на детето дори и в най-влажните условия на времето. Тези ръкавици са чудесни и за поддържане на дланите им топли, тъй като пръстите им могат да споделят топлината по между си. Това е валидно най-вече за моделите детски ръкавици с два пръста. От друга страна, водоустойчивите ръкавици са идеални за онези снежни дни, когато децата искат да играят в снега, без да се мокрят и да им е студено. Детски ръкавици за сняг са в основата на зимния тоалет на вашето малко дете. Предпазват от лоши метеорологични условия - слана, вятър и дъжд. Детската кожа е изключително чувствителна, така че без подходяща изолация може бързо да се охлади, а в някои случаи дори и да получи термични наранявания. Когато избирате детски ръкавици, обърнете внимание на няколко фактора, които ще се окажат решаващи за ежедневието на вашето малко дете. На първо място, детските зимни ръкавици трябва да са удобни за малкото дете и да не му пречат при ходене или бягане, като по този начин е добре да обърнете внимание и на още един фактор, а именно - размер на детските ръкавици.

Зимни ръкавици за детски забавления в студа

Детските ръкавици са не само практични, но и забавни! Много от тях се предлагат в ярки и забавни дизайни, които могат да паснат на техните зимни тоалети или да отразяват тяхната личност. Това може да направи изживяването от носенето на детски ръкавици в студа по-приятно. Детските ръкавици на пазара се предлагат в три основни версии, които ще намерите в асортимента на магазина obuvki.bg. За най-малките са предназначени детски ръкавички, които обикновено се свързват с връв, която се използва за поставяне на врата. Благодарение на това е по-малко вероятно ръкавиците да се изгубят. Вторият вариант са, разбира се, ръкавици с два пръста (едни от най-популярните сред малките деца), с отделно място за палеца. От своя страна, за по-големите деца са подходящи детски ръкавици с пет пръста, тоест класически ръкавици, които ще намерите в нашия магазин в много цветови варианти и десени. Доминиращите цветове са черно и червено, но много популярни са и моделите в неонови нюанси и интересни принтове.

Детските ръкавици на връв са подходящи за всяко малко дете

Един от най-популярните модели са детски ръкавици на връв, които са изключително удобни за малчуганите и драстично намаляват процентите на загуба на този аксесоар. Дизайнът е идеален за малки деца, за които е по-вероятно да загубят ръкавиците си. Те са прикрепени към шнур, който може да се прокара през якето им, което гарантира, че ръкавиците ще бъдат винаги достъпни и няма да се изгубят. Този дизайн е чудесен и за по-големи деца, които може да забравят да донесат ръкавиците си от училище.

Детски ръкавици – често задавани въпроси

Как да изберем размера на детските ръкавици?

Когато става въпрос за избор на размер на зимни ръкавици за деца, важно е да вземете предвид възрастта и дължината/ширината на дланите. Ръкавиците, които са твърде малки, могат да бъдат неудобни и да ограничават движението, докато ръкавиците, които са твърде големи, могат да паднат и да не осигурят подходяща топлина. Много производители предоставят таблици с размери, за да ви помогнат да изберете най-добрите за вашето дете. По този начин ще бъдете убедени в своя избор.

Детски ръкавици - откъде да купя?

Ако се чудите от къде да купите детски ръкавици, има много възможности, но ние препоръчваме най-вече каталога на obuvki.bg. Тук е предложена огромна селекция от зимни ръкавици за деца, които ще задоволят и най-малкото желание на вас или малчуганите около вас. Цените също са ексклузивни, така че ще можете да се радвате на качествени продукти, без да инвестирате чак толкова голяма сума в тях. Възползвайте се още сега и зарадвайте вашето дете!