Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Продукти: 545

Фитнес обувки - богат избор от цветни модели на obuvki.bg

Ако се чудите къде да разгледате топ модели фитнес обувки, obuvki.bg е вашето място с голямо разнообразие от марки, модели, дизайни и размери. Може да избирате между брандове, лидери в производството на мъжки и дамски фитнес маратонки, като Nike, adidas, Reebok, Puma, Asics. Стотици модели в разнообразни цветове и десени. Изборът ви е между обувки в връзки или пък с велкро ленти, кожени или платнени модели, за бягане или пък за силови тренировки. Независимо дали предпочитате черно и бяло или пък обичате шарените фитнес обувки, на obuvki.bg има подходящ модел и за най-претенциозния вкус. Съчетайте цвета на новите си обувки с вашия спортен екип, за да получите завършена визия, с която да впечатлите в залата.

Фитнес обувки – на какво да обърнем внимание при покупка?

Ако има част от екипа ви за фитнес, на която трябва да обърнете особено внимание, това са вашите фитнес обувки. Правилната обувка ви помага да извлечете максимума от тренировката си и в същото време намалява риска от нараняване. Трябва да изберете вашите фитнес обувки според вида на тренировката. Ще спортувате ли предимно в залата за тежести, на бягащата пътека, ходите ли на групови тренировки или ще правите от всичко по малко?

Ако извършвате широка комбинация от дейности и искате универсални спортни обувки за фитнес, тогава най-добре е да носите крос обувки, които осигуряват известна абсорбация на удари и стабилност за повечето дейности във фитнеса, включително бягаща пътека.

От друга страна, ако искате да се съсредоточите върху една или две области или искате да подобрите представянето си в конкретна сфера, вероятно си струва да инвестирате в обувка, специфична за тази дейност. Така че, ако програмата ви включва силови тренировки един ден и кардио тренировка на следващия, редувайте фитнес обувките си, за да извлечете максимума от двете тренировки.

Чудесни универсални модели са Nike фитнес обувки, създадени за хора, който обичат да тренират. Независимо дали става въпрос за дамски фитнес обувки Nike или за мъжки обувки за фитнес.

Премиум марки на едно място - намерете своя чифт дамски и мъжки фитнес обувки

На сайта obuvki.bg има богат избор от дамски и мъжки фитнес обувки от премиум марки като Nike, Reebok, adidas. Може да купите новия си чист дамски фитнес обувки Nike или пък да се снабдите с чифт маратонки adidas. Използвайте филтрите, за да разгледате най-подходящите за вас модели. Може да филтрирате по размер, вид на материята, начин на закопчаване, марка, както и по вид спорт. Независимо дали търсите обувки за фитнес в залата, за бягане навън, волейбол или пък за вдигане на тежести, на obuvki.bg ви очаква вашият нов чифт фитнес обувки.

Фитнес обувки - често задавани въпроси

Какви обувки да изберете за фитнес?

Обувките за фитнес трябва да осигуряват подходяща опора за предвиденото упражнение и да са в добро състояние. Използвайте маратонки за бягане за кардио и крос обувки за комбинации със силови тренировки. Помислете за стъпалото, дължината на пръстите и ширината на петата, като се уверите, че пасват на краката ви без да са прекалено стегнати.

Какви обувки да изберете за домашни упражнения?

Обувките за фитнес у дома не са задължителни, но са препоръчителни, особени при определени видове спорт. Ако тренирате кардио като бягане на пътека, трябва да изберете подходящите маратонки, за да избегнете наранявания. При силови тренировки пък обувките не само ще осигурят стабилност, но и могат да предпазят краката ви при неволно изпускане на тежест.