Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка
Цвят
Регулируем размер
Вид на лагера
Продукти: 30
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски ролери и кънки за възрастни - напомнете си за любимия спорт и се почувствайте безгрижни като деца

Какво по-хубаво от това да се почувствате безгрижни като деца? Една от чудесните много разпространени спортни активности сред малките, която почти всички сте опитвали поне веднъж, е карането на ролери и кънки. А вече е доста разпространено и възрастните да правят това. Изобилието на налични модели е много добро и можете да се насладите на прекрасно забавление.

За начало можете да изберете дамски ролери за възрастни в различни цветове и интересни модели. Ако пък предпочитате опция с два реда колела за повече стабилност или пък просто имате хубави детски спомени с такива, то можете да подберете и опция на дамски кънки за възрастни.

Дамски регулируеми кънки в различни размери - цветни модели за всяка жена

Ако не сте сигурни кой модел ще ви е най-удобен и ще пасва най-добре на крака ви, то тогава има и чудесната опция за дамски регулируеми кънки. За начало от тях ще откриете разнообразни цветове и можете да изберете вашия любим или пък този, който ще се върже най-добре със спортния ви костюм за каране или просто с ежедневен тоалет, който харесвате.

Освен регулируемата опция и разнообразните цветове, ще можете да подберете и най-подходящия размер за вас. Ще откриете дамски кънки в размери 37, 38, 39, 40 и 41. И това не е всичко. Налични са и разнообразни варианти на материала от който са изработени дамските кънки. Има опции от кожа, както и такива от изкуствена кожа и също от текстилни материали.

Свежи дамски ролери - ще откриете чудесни модели в Obuvki.bg

В Obuvki.bg определено ще намерите изключително разнообразие от дамски ролери и кънки. Освен това всички те са на проверени марки, които предоставят и максимално високо качество. Ще можете да подбирате сред едноцветни опции в стандартни цветове като черно и сиво. Освен това обаче, можете да подберете и дамски ролери за забавление в доста ярки цветове. Има също и варианти на лачени или фосфоресциращи модели.

Също така можете да се доверите, че в този онлайн магазин ще откриете добро разнообразие на размери и със сигурност няма да е проблем да изберете модел за вашия крак. Като цяло има както кънки, така и дамски ролери в размери 37, 38, 39, 40 и 41. Освен това има и опции в регулируеми размери, както и такива с разнообразен доаметър на колелата. Ще имате възможност да подберете и най-точното за вас закопчаване или с връзки, закопчалка, велкро или катарама.

Ролери и кънки - често задавани въпроси

Дамски ролери - кои да избера?

За начало трябва да прецените дали искате изцяло пластмасови дамски ролери или пък такива и с плат. Като цяло първите дават малко повече стабилност, но пък вторите по-добър комфорт и проветряемост. Освен това трябва да изберете и най-подходящият тип закопчаване за вас. Например опция с връзки ще ви предостави повече нива за регулиране, но пък такава със закопчалка ще осигури по-твърда опора.

Дамски кънки - откъде да си купя?

Можете много лесно и удобно да си купите дамским кънки онлайн. Налични са изключително много цветове и модели. Ще откриете доста добро изобилие на дамски размери, а и регулируеми опции за кънки. Доставката е стандартна и ще можете максимално бързо да започнете да се наслаждавате на забавно каране на кънки и ролери.