Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Продукти: 147

Дамски ръкавици - зимна мода за люти студове

Когато излезете в студения зимен ден, дамските плетени ръкавици са задължителни! Изборът на дамски зимни ръкавици за вашите нужди може да бъде труден, тъй като има различни опции, които ви затрудняват да се ориентирате в изобилието от модели, дизайни и материали.

Наличието на чифт дамски ръкавици е от съществено значение, когато сте в студено време. Дъждът и вятърът ще влошат още повече ситуацията, защото улесняват загубата на топлина. В същото време говорим за един от най-стилните дамски аксесоари. Изработени са от:

  • кожа,
  • велур,
  • плат,
  • дантела

Те са продукт от висококачествени материали. Могат да бъдат с различна дъжина и дизайн, но винаги запават основното си предназначение - за защитават от лютите студове. Моделите плетени дамски ръкавици от своя страна са топли и меки, като в същото време са достатъчно луксозни, за да бъдат важна част от зимния ви аутфит. Вече можете да избирате цветове и варианти: с един или пет пръста. Възникнали в Скандинавия преди няколко столетия, те са истинска защита от зимата - топлата вълна предпазва от студ, а покритието от водоустойчива материя изолира влагата.

Дамски ръкавици за всякакви поводи - съобразете аксесоарите с обстоятелствата и вашия стил

Разнообрезието от предложения може да се окаже от неприятен факт. Прекалено многото модели със сигурност ще ви разколебаят. Решението? Вижте останалите дрехи от градероба ви - какъв стил и цвят са те, имат ли някакви особености. Това ще ви насочи в подбора.

Ако имате нужда от стилен моден аксесоар, който да носите при официални поводи, изберете кожени ръкавици с дължина до лактите. Или такива с декоративни елементи. Плетени ръкавици също са удачен избор, но е добре да имате поне шал или шапка от подобна материя.

Топли дамски ръкавици в спортен стил - функционалност и комфорт по време на тренировка

Разновидност на топли дамски ръкавици са моделите за тренировки. По правило те са с пет пръста и комбинират топлината на естествени материи като памук и по-рядко вълна, с материали като гума и силикон. Създадени с конкретна цел да запазват топлината по време на тренировка на пистата, те са неизменна част от облеклото на всяка спортистка.

Шик през зимния сезон - дамски вълнени ръкавици идеални за палто

Ако есента и пролетта са време, което е капризно, зимата по правило много рядко ни изненадва с виоки температури. И това изборът на дамски вълнени ръкавици съвсем естествен. Когато търсите най-подходящия модел, обърнете внимание на своето палто - цветовете трябва да са идентични или поне в близък нюанс. Ако не предвиждате разхдодки в планината, вашите дамски плетени ръкавици е добре да са с пет пръста.

Дамски зимни ръкавици - вижте колко красиви модели ще намерите в obuvki.bg

В obuvki.bg ви очакват модели дамски зимни ръкавици с един или пет пръста. Разнообразието е в стиловете: принтове, животински текстури, декоративни елементи и пастелни цветове, както и в предназначението - за спорт, за ски и сноуборд, за градски условия. Обърнете внимание на материалите като кожа, вълна и памук. Ако търсите топли дамски ръкавици, разгледайте плетените модели.

Черно, бяло и червено са преобладаващите цветове, но можете да изберете и други нюанси. Всички предложения в сайта са на водещи брандове, което означава качество, стил и лукс през зимните месеци. Какво можете да откриете в категорията:

  • ръкавици с пет пръста
  • ръкавици с един пръст

Направете своя избор в оbuvki.bg - мястото, където няма компромис с вашия стил. Десетки модели на световните топ марки, всичко от което имате нужда.

Плетени ръкавици - често задавани въпроси

Дамски плетени вълнени или найлонови ръкавици – какво да изберете?

Със сигурност вълнените плетени ръкавици са задължителен избор. Те са меки и топли, с подплата даваща допълнителна изолация от студа. Някои от моделите са комбинирани с материи, които не пропускат и влага.

Как се наричат ръкавиците без пръсти?

Английското название на тези ръкавици е glovelettes и под това име се разбират модели без пръсти. Те са предпочитани за работа с мобилни устройства. Могат и да бъдат носени в не толкова студените дни.